HuBi Bandit Opublikowano 28 Czerwca 2023 Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2023 Serwer, na którym nadano karę: wpisz serwer, na którym otrzymałeś karę Rodzaj kary: ban / mute ban Powód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta wlasnie nie wiem Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia nie pamiętam Nick z gry: wpisz tu swój nick na serwerze HuBi Banditcamp.com Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem kary - niewłaściwe jest tu obrażanie kogokolwiek; w przypadku, kiedy opis nie wiem mozliwe ze wyzywałem sie z kimś nie pamiętam Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak - jeśli masz coś na sumieniu, lepiej się przyznaj / nie przyznaje się bo często kiedys ponosiły mnie nerwy ale obiecuje ze sie zmienie
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 28 Czerwca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2023 Uzupełnij to jak człowiek. Czekoladowy, 28 Czerwca 2023 Uzupełnij jak człowiek i wróć ponownie :)
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 28 Czerwca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Czerwca 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi