Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 20 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2013 Otóż iż jestem tępy z języka angielskiego i nie znam się na tym za bardzo proszę o pomoc w napisaniu pracy. BARDZO PILNIE POTRZEBUJĘ JEJ DO JUTRA. Temat: Think about the film that you have seen recently and please recomend it to someone. Think about the plot, the actors/actresses, special effects, the images, music.Praca ma mieć około 100 słów (minimum 80, a maksymalnie 110)
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 20 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) I to jest takie trudne? o.O Jaki film chcesz? :) The last film I watched was "The Fast and the Furious" It's an American-German street racing action film with a lot of effects and twists in the plot. blablablabla... W międzyczasie znalazłem to: http://www.sciaga.pl/tekst/122432-123-recenzja-filmu-szybcy-i-wsciekli-tokio-drift-the-fast-and-the-furious-tokyo :D :D :D Edytowane 20 Maja 2013 przez Hs^Fatal1T 1
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2013 Taa, popularniejszej strony się nie dało? ja nie chcę pały z wykrzyknikiem dlatego tu napisałem :)
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Różne tematy do Hyde park → Filmy → Ze świata filmów
Właściciel GET Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Właściciel Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi