Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 30 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Cześć, mam problem z Counter Strike, gdy włączam go czasami zlagowywuje się na ładowaniu serwera, a czasami przy zmianie mapy. Z resztą to czasami jest bardzo często, wtedy jedyna opcja odlagowanie to zakończenie procesu hl.exe... Próbowałem ustawić, żeby czytało HL.exe jako windows xp sp3 lecz też to nic nie daje, nawet włączanie z prawami administratora. Mój windows: 7 Home
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 30 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Ja miałem tak na starym kompie, bo był za słaby, nie wiem jaka może być przyczyna w twoim.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 30 Października 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Karta graficzna ? mam bardzo słabą, co do komputera to nie jest warta tyle co pasta na procesor... Wypisze specyfikację komputera. Procesor: i7 2600K 4x3.4GHZ Płyta główna: MSI Z68A-GD80 Ram: Kingston 2x4GB 1333MHZ Chłodzenie procka: THERMALTAKE CONTAC 29 Dysk Twardy: WD CAVIAR GREEN 2TB 64MB CACHE Zasilacz: OCZ MODXSTREAM PRO 600W Karta Graficzna: Ati radeon HD 4300/4600 - jakiś 512 mb szit ;D kasy na lepszą nie starczyło, dopiero za kilka dni dokupie. Wpakowałem film na youtube z tym problemem :
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 30 Października 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Miałem coś takiego. Dokupiłem kartę graficzną za 400zł i było dobrze.
Zasłużony Fragowicz KinGDooM Opublikowano 30 Października 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 No bez przesady... CS nie ma dużych wymagań żeby to się działo przez karte. Ja mam laptopa, a ciągnie cały czas 100 fps. Po zainstalowaniu windowsa, chodzi dobrze. Dopiero po jakiś 2 miechach się zaczyna komp wieszać itp. Ja stawiam na jakiegoś wirusa.
K@cpi Opublikowano 30 Października 2011 Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Sformatuj kompa mi pomogło :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 30 Października 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Października 2011 Ja nie miałem zbyt dużych problemów z takim czymś. Może zainstaluj cs jeszcze raz.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Problemy z grami do Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi