chill | Zenith Opublikowano 28 Maja 2023 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2023 Serwer, na którym nadano karę: FFA + fraki za asysty Nick z gry: chill | Zenith Data nadania kary: 28.05 około godziny 14:30 mapa inferno Link do screenów lub povów: w sumie nie wiem za co dostałem bana, ale patrze na kopie we folderach nie mam screenów więc nie wiem od czego mam sie odwołać, w konsoli było napisane ze ban permanentny i mam przyjsć na forum. Proszę o pomoc w mojej sprawie bo nie wiem jak mam to ogarnać 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 28 Maja 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 28 Maja 2023 w folderze cstrike powinieneś mieć screeny nazwane HalfLife00, 01 itd.
Nielot Opublikowano 29 Maja 2023 Sponsor Opublikowano 29 Maja 2023 4 godziny temu, chill | Zenith napisał: Serwer, na którym nadano karę: FFA + fraki za asysty Nick z gry: chill | Zenith Data nadania kary: 28.05 około godziny 14:30 mapa inferno Link do screenów lub povów: w sumie nie wiem za co dostałem bana, ale patrze na kopie we folderach nie mam screenów więc nie wiem od czego mam sie odwołać, w konsoli było napisane ze ban permanentny i mam przyjsć na forum. Proszę o pomoc w mojej sprawie bo nie wiem jak mam to ogarnać Pod tym linkiem znajduje się dokładna instrukcja : https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty-povy/
chill | Zenith Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2023 Super dziękuje Trinity Seven, w końcu na kogoś tu można liczyć już wstawiam screeny i liczę na szybkie odbanowanie
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 29 Maja 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 29 Maja 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi