Skocz do zawartości

[KOSZ] Propozycja - meczyk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

może zrobimy dwa teamy i zagramy meczyk na serwerze DD2 ?

Każdy z nich wejdzie na jakiś kanał na TS i będą między sobą rozmawiać.

Ale proponuję, żeby byli to tylko gracze z Fragujemy.com , np. Nesty, Rogal, Quas itp.

Ustali się jakiś dzień i godz. i się zorganizuje :3

• Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Fragowy Mister
Opublikowano

Gracze z fragujemy.com ? Chodzi ci o użytkowników z rangą stałych bywalców i wyżej czy też wszystkich zarejestrowanych na fragujemy.com (przecież jeżeli taki zwykły Kowalski z serwera chciałby wziąć udział i tak musiałby się zarejestrować, więc rozumiem że chodzi Ci o tych pierwszych.

Ja bym proponował mecz Admini - Gracze lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Gracze z fragujemy.com ? Chodzi ci o użytkowników z rangą stałych bywalców i wyżej czy też wszystkich zarejestrowanych na fragujemy.com (przecież jeżeli taki zwykły Kowalski z serwera chciałby wziąć udział i tak musiałby się zarejestrować, więc rozumiem że chodzi Ci o tych pierwszych.

Ja bym proponował mecz Admini - Gracze lub coś w tym stylu.

No właśnie chodzi mi o coś w tym stylu. Nie tak, że ktoś chce wziąć udział i wystarczy tylko rejestracja. Np. Gracze, którzy mają minimum 60-70 postów na forum, może być?
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie niech kto chce bierze udział, ale jak będą przeszkadzać porządny banik ich uspokoi :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ale, jakie składy maksymalnie?. 5v5 czy 6v6 lub więcej ?

• Fragowy Mister
Opublikowano

5v5 myślę :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

5 na 5 to trochę mało... Ich finde 7vs7 albo 6vs6 no chyba że tyle osób nie uzbieramy.

Niepotrzebne jest też to ograniczenie że od iluś tam postów można zagrać. Zagrać mógłby każdy gracz grający na sieci.

I po 3cie na taki meczyk trzeba zorganizować inny serwer, zabezpieczyć hasłem i tam grać, a nie zajmować serwer dd2.

• Fragowy Mister
Opublikowano

Nein, 7v7 to za dużo 6v6 good!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Składy składami tylko kto się zajmie organizacją czyli ogółem załatwi serwer ustali datę i godzinę meczu, mapki.. Kto ostatnio organizował?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nein, 7v7 to za dużo 6v6 good!

Nie good tylko gut xD albo nich gut :P

6v6 lub 5v5, teraz tylko mapka, serwer i gracze. Poczekajmy co Nesty na ten temat powie.

• Właściciel
Opublikowano

Serwer da się załatwić, jeden cynk do właściciela Pukawki Michała. Więc o serwer bym się nie bał.

To, co wy robicie przykładowo meczyki, ja za to nie odpowiadam. Mi to nie przeszkadza, możecie organizować sobie co chcecie, bo zawsze chętnie pomogę w organizacji z serwerem, konfiguracją, mapą itd.

Składy również Wy ustalacie wszyscy wspólnie, aż dojdziecie do meritum sprawy. Musicie się powoli odzwyczajać, że ja tutaj od wszystkiego jestem. Nie, został wybrany władek na administratora i to on może zarządzić coś, co nie będę negował. Moja rola polega na doglądaniu teraz spraw, co nie oznacza, że pewnymi obowiązkami jak konfiguracja WWW i serwerów się nie interesuje i zaprzestałem je kontrolować.

Pozdrawiam

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobrze. Jestem też za tym, aby udział wzięli tylko gracze posiadający Steam. Co wy na to ?

Jak ludzie się znajdą to spoko

Opublikowano

Dobrze. Jestem też za tym, aby udział wzięli tylko gracze posiadający Steam. Co wy na to ?

Jak ludzie się znajdą to spoko

A więc, od czego zaczynamy ?
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zrobiłem nowy wątek z listą niech się każdy zgłosi zobaczymy ile osób wyjdzie końcowo.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Można all ściągnąć z Meczu Admini vs Gracze na 4Fun ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności