Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że ja z anglika nie kumaty prosze was drodzy forumowicze o pomoc. Mam zrobić z anglika prace pt. osoba do naśladowania i jak żyć zdrowo. W pierwszej pracz mam opisać osobę ktora jest według mnie godna do naśladowania. druga zaś praca dotyczy zdrowego odźywiania czyli jak żyć zdrowo. Prosze was o pomoc, jedna lub druga praca powinna zawierać kilka zdań. (3 gimnazjum)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1.

A lot of people think that Karol Wojtyła was a fantastic man. He became a Pope and did a lot of good, He loved and forgave everyone. This person showed us how to live and how to help another people. I agree with the opinion of this people. I think Karol Wojtyła is very trustworthy. He was the best person which lived on our planet and everyone should try to live like he.

2.

How to be fit and healthy? A lot of people don't know that. Food is the most important thing in our live and it is fundamental to be fit. The best aliments are fruits and vegetables. We have to eat them. They contain a lot of vitamins like A or B2. They protect us and help to be healthy. Meet is as important as vegetables and fruits. It's really valuable, considering of protein which cause that we are fit.

Myślę, że mniej więcej jest dobrze. Jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy to pisać.

• 1 rok później...
  • 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności