Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2011 Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam, Amxbans dostępny pod adresem http://amxbans.enter-frag.com/ban_list.php - zostanie on na górze dołączony. Przy okazji dodam, że "Dema" również zostały na górze zrobione. Nowością jest to, że pliki amxbans nie znajdują się wcale na naszym FTP, lecz na Pukawka.pl i udało się zrobić bez "gameclan" i zbędnych w nazwie pierdołów. Pozdrawiam, Nestjusz
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2011 No nareszcie :)
Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dodatkowo dodam, że niedługo wyjdzie zapowiadany najskuteczniejszy Ban neo i zostanie on również dodany.
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 13 Grudnia 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nestjusz, myślałem nad czymś takim jak AMXBANS do Minecrafta, przydało by się :) Potrzebny był by ktoś kto dobrze zna się w php oraz mysql. Wygląd czegoś takiego [ Link do strony takiej listy banów ] mogę wysłać na PW.
Właściciel GET Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Właściciel Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ale to nawet nie będzie możliwe, bo potrzeba nie tego, co się zna na PHP czy MySQL, lecz java i jquery w ajaxie.
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 14 Grudnia 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jeżeli macie problemy z php, MySQL proszę pisać do mnie.
Właściciel GET Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Właściciel Opublikowano 16 Grudnia 2011 AMXBans nie był aktywny przez x minut, zostało już naprawione i zrobione od nowa. Trwa wgrywanie na nowo przerobionego. Trzeba było zmienić kilka rzeczy, abym podpiął psychostaty.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi