Skocz do zawartości

[KOSZ] Ten post otrzymał ostrzeżenie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Od dziś wprowadziliśmy małą zmianę widoczną dla każdego. Otóż, gdy moderator nada za dany post ostrzeżenie, wówczas pokaże się taki oto komunikat:

Autor postu otrzymał za ten post ostrzeżenie. W ilości punktów: x - zapoznaj się z Regulaminem Forum!

x - ilość otrzymanych punktów na konto

Wygląda to mniej-więcej tak: http://fragujemy.com/Nudno-na-rybach?pid=35938#pid35938

Brakowało tego w MyBB, zaczerpnięty pomysł z IP.B :)

Pozdrawiamy,

administracja FG

Opublikowano

To powinno być już dawno, ale znając Naszą administracje. (xD) Nie no, wspaniały pomysł, jeszcze dodajcie tam obok taki napis "radio", by była muzyka. :D

• Właściciel
Opublikowano

Jak ja otrzymałem ostrzeżenie to przyszła mi prywatna wiadomość, ale i to jest dobre. ;]

Ale co ma to wspólnego z tematem? Tobie przyszło, a nikt z użytkowników nie jest doinformowany czy dostałeś ostrzeżenie.

Opublikowano

Aha, myślałem, że tylko użytkownikowi który otrzyma, będzie to widział, a teraz będzie to dostępne dla ogółu (słabo jestem ogarnięty). ;]

gud dzob.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności