Właściciel GET Opublikowano 6 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 6 Maja 2013 Od dziś wprowadziliśmy małą zmianę widoczną dla każdego. Otóż, gdy moderator nada za dany post ostrzeżenie, wówczas pokaże się taki oto komunikat: Autor postu otrzymał za ten post ostrzeżenie. W ilości punktów: x - zapoznaj się z Regulaminem Forum! x - ilość otrzymanych punktów na konto Wygląda to mniej-więcej tak: http://fragujemy.com/Nudno-na-rybach?pid=35938#pid35938 Brakowało tego w MyBB, zaczerpnięty pomysł z IP.B :) Pozdrawiamy, administracja FG
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 10 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2013 Ciekawy pomysł :)
Właściciel GET Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 10 Maja 2013 To jeszcze nie koniec naszych pomysłów. Cały czas staramy się upiększać różne aspekty w sieci.
Karo(L) Opublikowano 11 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 11 Maja 2013 To powinno być już dawno, ale znając Naszą administracje. (xD) Nie no, wspaniały pomysł, jeszcze dodajcie tam obok taki napis "radio", by była muzyka. :D
Paciaciak Opublikowano 13 Maja 2013 Zawieszony Opublikowano 13 Maja 2013 Jak ja otrzymałem ostrzeżenie to przyszła mi prywatna wiadomość, ale i to jest dobre. ;]
Właściciel GET Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 13 Maja 2013 Jak ja otrzymałem ostrzeżenie to przyszła mi prywatna wiadomość, ale i to jest dobre. ;] Ale co ma to wspólnego z tematem? Tobie przyszło, a nikt z użytkowników nie jest doinformowany czy dostałeś ostrzeżenie.
Paciaciak Opublikowano 14 Maja 2013 Zawieszony Opublikowano 14 Maja 2013 Aha, myślałem, że tylko użytkownikowi który otrzyma, będzie to widział, a teraz będzie to dostępne dla ogółu (słabo jestem ogarnięty). ;] gud dzob.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi