HeTysz is back Opublikowano 17 Lutego 2023 Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2023 Siemka generalnie wczoraj pisałem posta w sprawie nie działającego zakupionego provipa i dostałem odpowiedz, ze usulga została poprawiona a do tej pory jej nie posiadam. Można cos z tym zrobić? Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2023 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2023 A co Ci nie działa, skoro inni nie mają problemu?? Konkret proszę.
HeTysz is back Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) 22 minuty temu, GET napisał: A co Ci nie działa, skoro inni nie mają problemu?? Konkret proszę. w ogóle pro vipa nie mam, zakupiłem go wczoraj napisałem posta na forum i napisałeś, że problem został naprawiony, a dzisiaj wchodze na serwer i gram od rana i do tej pory tego pro vipa nie mam, a kolega o nazwie "revo" już ma go normalnie. Edit1. Próbowałem się logować "setinfo _pw" "moje hasło" i dalej nic ;/ Edytowane 17 Lutego 2023 przez HeTysz is back
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2023 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2023 Kontynuować będziemy na priv temat.
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2023 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi