Hs^Andro1d Opublikowano 1 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Siemka, przedstawię wam super muzę ;D hahahahhahahahahahhahahahaha <3
kacperek ♥ ™ Opublikowano 1 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 na pewno przebija Kule ( Kula daje fula ) ;D
Hs^Andro1d Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 na pewno przebija Kule ( Kula daje fula ) ;DTak i to o wiele, ale ja wam dałem parodie. Wpisz w youtube: "Czosnek - zbyt zajebisty oryginał" i będziesz miał z jego prawdziwym głosem. xd
polakpl71717 Opublikowano 3 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2013 A słuchaliście Omena, jest to kolega Kuli :b
Hs^Andro1d Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2013 A słuchaliście Omena, jest to kolega Kuli :bNie wiem jak oni, ale ja tak. Jeszcze gorszy od Kuli ;d
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi