Hs^Andro1d Opublikowano 1 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Heeeey, a wiec oglądałem screeny z serwerów 4fun i zauważyłem ten: i chcę się dowiedzieć jak takie zrobić ściany (textury czy jak się to tam nazywa), bo to chyba zwiększa FPS`y :) za pomoc, która zadziała dam BROWARA :) z gory thx. ;*
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 1 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Tekstury nie wpływają na jakość fps'ów
Hs^Andro1d Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Tekstury nie wpływają na jakość fps'ówHeh...ja myślałem, że to zwiększa FPS`y. ;/ @edit: Ja wszystko z neta próbowałem na FPS`y, a żadnych zmian nie widzę.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 1 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Radzę zakupić nowy komputer :)
Hs^Andro1d Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Kupiłem własnie ;3 Ale też widziałem jednego gracza na youtubie (jego filmik) i on też miał tyle samo fps`ów co ja a miał ping 24. A ja jak kiedyś grałem na steam (ukradli mi konto) to miałem ping 100, ale zero klatek. A on 24ms... a jak gram na NS to mam ping 57-98, a boję się kupić STEAM, bo chyba będziecie mnie na waszych serwach banować za ping, czy raczej nie ??
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi