Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 1 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Ja bym prosił o zmiane nicku, ponieważ jeden z graczy na różnych serwerach się pode mnie podszywa. Wykup sobie rezerwacje nicku i po kłopocie.
Hs^Andro1d Opublikowano 1 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Ja bym prosił o zmiane nicku, ponieważ jeden z graczy na różnych serwerach się pode mnie podszywa. Wykup sobie rezerwacje nicku i po kłopocie. Chciałem, ale oni cały czas piszą, że niedostepne jest u nich wykup, oni mają tylko serwer chyba, nawet forum nie mają dokończonego, i ciągle zmieniaja nazwy serwera i w ogóle nie ma tam polaków, a jak są to czasami. ;/
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 1 Maja 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Ja bym prosił o zmiane nicku, ponieważ jeden z graczy na różnych serwerach się pode mnie podszywa. Wykup sobie rezerwacje nicku i po kłopocie. Chciałem, ale oni cały czas piszą, że niedostepne jest u nich wykup, oni mają tylko serwer chyba, nawet forum nie mają dokończonego, i ciągle zmieniaja nazwy serwera i w ogóle nie ma tam polaków, a jak są to czasami. ;/ Ale o czym ty mówisz teraz? bo ja nic z tego nie rozumiem
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 1 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Maja 2013 Jeżeli dobrze pamiętam - to jest temat odnośnie zmiany nicku. Jeżeli potrzebujesz pomocy, napisz temat w odpowiednim dziale. Oddzielam.
Rekomendowane odpowiedzi