Skocz do zawartości

[KOSZ] Grand Theft Auto: V [OFFICIAL TRAILER 2]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiecie, w multi jak się ma ekipę to fajnie się będzie grało, jeszcze teraz jak napady na bank wprowadzą to może gra na dłużej :)

Opublikowano

.

E tam, nie ma to jak vice city :* Albo GTA 2.

eeee tam :D san adreas i gta 3 ^^

A co do gta V przechodze juz 3 raz na ps3 i naprawdę polecam ! naprawdę swietna grafika i interesujaca fabula ;D

Opublikowano

Co do grafiki, to mogli bardziej się postarać, to gta jest na silniku gta iv, także jakby zrobili nowy byłaby lepsza pewnie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Darq czy ty się słyszysz ? Grafika będzie o wiele lepsza niż na konsolach nie wiem skąd ty takie info wziąłeś, ale okej :D

Opublikowano

Znaczy się na ps3 było na silniku z gta iv, to wiem.

I grafa będzie lepsza niz na ps4? Podejrzewam że to samo

Opublikowano

Darq grafika w Gta V jest lepsza i to duzo niz w Gta IV ! Gram i w to i w to na konsoli PS3 i wiem o czym mowie oczywiscie tylko pod kablem HDMI ale to chyba jasne :)

Opublikowano

Ale nie napisalem ze jest jak w gta iv tylko ze na silniku

Opublikowano

No oczywiście że pod Kablem HDMI to przecież jest podstawa :) ja właśnie przeszedłem kolejny raz na xbox'ie 360 

Opublikowano

No oczywiście że pod Kablem HDMI to przecież jest podstawa :) ja właśnie przeszedłem kolejny raz na xbox'ie 360

O to może mi powiesz jak kupić ten najdroższy budynek bo , nie wiem... Nigdy nie starcza mi pięniądze na ten najdrozszy [emoji14]
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No to już za parę dni GTAV na PC :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie gta 4 jest lepsze od gta 5.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawy jestem ile osób z konsoli przejdzie na pc

Edytowane przez Bandyta
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie GTA 5 jest najlepszą częścią serii GTA, 4 była strasznym niewypałem ;/

• 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności