Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Piszę ponieważ mam Lagi w CS na Steam. A mianowicie. Wchodzę na serwer gdy żyję lagi są tak wysokie że nie da się grać. Gdy padnę i patrzę na inną osobę to już ich nie ma;d. Nie jest to wina Aktualizacji Steam ponieważ stało mi się to trochę długo po Aktualizacji. Wczesniej było normalnie lagów kompletnie zero. A gdy parę dni nie wchodziłem a potem weszedłem to myślałem że Rozwalę ten Komputer. Proszę o Pomoc.

PS. Nie jest to wina Kompa ani Internetu bo wczesniej było ok na tym sprzęcie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spróbuj wpisać komendy na obniżenie pingu w grze. Może pomoże.

Opublikowano

To nie o to chodzi. FPS mam mało w menu po 100 a w grze po 16;d Wpisywałem komendy na FPS ale nic;d

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Złe ustawienia CS'a. Niedawno robiłem formata i musiałem zrobić reinstall CS - okazało się, że źle dobrany config powodował skoki PFS własnie do 10.

Opublikowano

Robiłem dziś Reinstall i jest to samo. A tobie już działa czy nie?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Działa, ponieważ zrobiłem config od nowa - tzw. czysty config :)

Opublikowano

Wyczysciłem CFG i dalej Lagi są. Nwm czemu. Wczesniej było normalnie tylko jakiegoś dnia nagle lagi się zrobiły;d A gdy grafikę na kompie dałem na 16bit to lagi był mniejsze ale nadal były a jak na 32 to już masakra

• Legendarny Fragowicz
  • Właściciel
Opublikowano

Komenda cl_rate w nowym CS nie istnieje. Spróbuj dać cl_updaterate na 20. Również lekturę: http://fragujemy.com/Najnowszy-CS-rozwiazanie

Możesz również dać interp na 0.05, wtedy zbyt wysoka wartość pewnych ustawień, zmieni się samoczynnie.

Jeśli nadal będzie to samo, musisz pogrzebać w karcie graficznej. Ponieważ wiele osób przed 14 lutym miało wszystko dobrze, a wraz z nowym CS okazało się, że trzeba pogrzebać w ustawieniach karty graficznej. Mi akurat takie coś się nie przytrafiło.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pobierz może jakiś config.

Opublikowano

Pobierz może jakiś config.

Czysciłem Configa już więc to nie to.

Hmm, Nesty popróbuję coś może się Uda.

@@Edit

Nesty, Razem z CyCkI Sa FaJnE grzebaliśmy w Karcie i niestety nic.

Opublikowano

Jak narazie na NS gram ponieważ na NS pomogły te all Komendy. Ale na Steam nadal przycina

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności