Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja Go na żadną próbę nie będę przyjmował, bo był wielokrotnie u nas adminem i wiem, że można mu w tej kwestii powierzyć tę funkcję. Tylko pytałem jak będzie z kolejną rezygnacją. Nie wiem też dlaczego "na próbę" musi oznaczać od razu rygor z mojej strony. Ostatnia szansa - złoży rezygnację, to już nie ma szans powrotu. Dla mnie to jest najlepsze rozwiązanie.
Właściciel GET Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja Go na żadną próbę nie będę przyjmował, bo był wielokrotnie u nas adminem i wiem, że można mu w tej kwestii powierzyć tę funkcję. Tylko pytałem jak będzie z kolejną rezygnacją. Nie wiem też dlaczego "na próbę" musi oznaczać od razu rygor z mojej strony. Ostatnia szansa - złoży rezygnację, to już nie ma szans powrotu. Dla mnie to jest najlepsze rozwiązanie. Ale nie o to chodzi. Nie będziemy żadnych takich nakładać w takiej sprawie, tym bardziej, że ten admin był jednym z lepszych. Chodzi tu o to, aby rezygnacja była przemyślana. Rezygnację składał jedną i jeśli będzie musiał kolejną, to to zrobi. Tu chodzi o zupełnie coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi