Hs^Andro1d Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Cześć. Szukam sterowników do karty graficznej ATI Radeon HD 3450 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) Gdy chcę ustawić OpenGL w cs`ie to nie mogę. Max to tylko D3D. A gdy chcę pograć nawet z Minecraft`a to wyskakuje mi, że mam złe stery do karty graficznej czy cos takiego ;/ Tylko proszę o działające w 100-u %, ponieważ nie chcę popsuć komputera ! Jeśli przez podany przez was sposób problem zostanie rozwiązany postawię browarka :D
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A jaki masz system?
Hs^Andro1d Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Windows 7, 32 bit.
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To dobrze się składa, bo Windows 7 może sam wgrać sterowniki za pomocą programu Windows update (update różne sterowników również). Rozejrzyj się. Jeśli nie, to ze strony producenta, bądź lepszy pomysł - menedżer urządzeń.
Hs^Andro1d Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 To dobrze się składa, bo Windows 7 może sam wgrać sterowniki za pomocą programu Windows update (update różne sterowników również). Rozejrzyj się. Jeśli nie, to ze strony producenta, bądź lepszy pomysł - menedżer urządzeń. A możesz mi znaleźć te sterowniki z jakiejś strony? Ja nie mogę, bo nie znam się na tym. :/ A po tym windows update nie chce szperać.
Właściciel GET Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 26 Kwietnia 2013 A może zamiast wysługiwać się mną jak rączką, wykonasz samodzielne proste rozwiązania podane przeze mnie? Jestem aktualnie zmęczony po całym dniu, wróciłem z trasy i należy mi się odpoczynek. Ciesz się, że jest pomoc, a ja nie lubię leniów.
Hs^Andro1d Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Dobrze, dobrze. :) Jutro poszperam, a teraz idę spać. Dobranoc :d Miłego odpoczynku :x nie zamykaj tematu, to moze ktos sie jeszcze zglosi do czasu...
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Łap link
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Windows update nie zawsze wyszukuje dobre sterowniki, więc radzę samemu znaleźć.
Hs^Andro1d Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Łap link To co podał kanix to są właściwe sterowniki ?? W tym co on podał pisze, że do kart AMD a ja mam ATI.
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Już widzę jak się znasz na kartach graficznych... Radeon-ATI,AMD GeForce-nVidia
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Windows update nie zawsze wyszukuje dobre sterowniki, więc radzę samemu znaleźć. Ale zawsze może przecież sprawdzić, a potem w menedżerze urządzeń zmienić je, bądź zaktualizować itd.
Hs^Andro1d Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To co mam brać te, które wysłał mi kanix ?
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A czego się boisz? Pisze wyraźnie: Hardware: AMD Radeon HD 4000 Series AMD Radeon HD 3000 Series AMD Radeon HD 2000 Series AMD Radeon HD Series AGP Operating System(s): Windows Vista - 32-Bit Edition; Windows 7 - 32-Bit Edition; Windows 8 - 32-Bit Edition
Hs^Andro1d Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ok, to później je wezmę, bo teraz muszę spadać. :D edit: Zainstalowałem... minecraft działa, cs działa (na OpenGL oczywiście) wszystko śmiga cacy. Dzięki kanix :) browarek leci, nalezy Ci się. /temat do zamknięcia ...
polakpl71717 Opublikowano 2 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2013 Tylko czego akurat OpenGL? czyżby WH? :b
Hs^Andro1d Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Maja 2013 Tylko czego akurat OpenGL? czyżby WH? :bNie rozumiem...
Właściciel GET Opublikowano 2 Maja 2013 Właściciel Opublikowano 2 Maja 2013 Tylko czego akurat OpenGL? czyżby WH? :b Przecież na naszych serwerach powinno się grać na OpenGL, ale na ZM to już przymusowo.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Web, komputery, software do Hyde park → Web, komputery, software → Cześć i oprogramowania
Rekomendowane odpowiedzi