Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Szukam sterowników do karty graficznej ATI Radeon HD 3450 (Microsoft Corporation WDDM 1.1)

Gdy chcę ustawić OpenGL w cs`ie to nie mogę. Max to tylko D3D. A gdy chcę pograć nawet z Minecraft`a to wyskakuje mi, że mam złe stery do karty graficznej czy cos takiego ;/

Tylko proszę o działające w 100-u %, ponieważ nie chcę popsuć komputera !

Jeśli przez podany przez was sposób problem zostanie rozwiązany postawię browarka :D

• Właściciel
Opublikowano

To dobrze się składa, bo Windows 7 może sam wgrać sterowniki za pomocą programu Windows update (update różne sterowników również). Rozejrzyj się. Jeśli nie, to ze strony producenta, bądź lepszy pomysł - menedżer urządzeń.

Opublikowano

To dobrze się składa, bo Windows 7 może sam wgrać sterowniki za pomocą programu Windows update (update różne sterowników również). Rozejrzyj się. Jeśli nie, to ze strony producenta, bądź lepszy pomysł - menedżer urządzeń.

A możesz mi znaleźć te sterowniki z jakiejś strony? Ja nie mogę, bo nie znam się na tym. :/ A po tym windows update nie chce szperać.

• Właściciel
Opublikowano

A może zamiast wysługiwać się mną jak rączką, wykonasz samodzielne proste rozwiązania podane przeze mnie? Jestem aktualnie zmęczony po całym dniu, wróciłem z trasy i należy mi się odpoczynek. Ciesz się, że jest pomoc, a ja nie lubię leniów.

Opublikowano

Dobrze, dobrze. :) Jutro poszperam, a teraz idę spać. Dobranoc :d Miłego odpoczynku :x nie zamykaj tematu, to moze ktos sie jeszcze zglosi do czasu...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Łap link

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Windows update nie zawsze wyszukuje dobre sterowniki, więc radzę samemu znaleźć.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Już widzę jak się znasz na kartach graficznych... Radeon-ATI,AMD GeForce-nVidia

• Właściciel
Opublikowano

Windows update nie zawsze wyszukuje dobre sterowniki, więc radzę samemu znaleźć.

Ale zawsze może przecież sprawdzić, a potem w menedżerze urządzeń zmienić je, bądź zaktualizować itd.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A czego się boisz? Pisze wyraźnie:

Hardware:

AMD Radeon HD 4000 Series

AMD Radeon HD 3000 Series

AMD Radeon HD 2000 Series

AMD Radeon HD Series AGP

Operating System(s):

Windows Vista - 32-Bit Edition; Windows 7 - 32-Bit Edition; Windows 8 - 32-Bit Edition

Opublikowano

Ok, to później je wezmę, bo teraz muszę spadać. :D

edit: Zainstalowałem... minecraft działa, cs działa (na OpenGL oczywiście) wszystko śmiga cacy. Dzięki kanix :) browarek leci, nalezy Ci się.

/temat do zamknięcia ...

• Właściciel
Opublikowano

Tylko czego akurat OpenGL? czyżby WH? :b

Przecież na naszych serwerach powinno się grać na OpenGL, ale na ZM to już przymusowo.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności