Hs^Andro1d Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Siemka, jutro są moje urodziny więc na forum chyba mnie nie będzie, ale postaram się wejść. Bo wychodzę z kumplami na miasto i wiecie :d Ale może wejdę na serwer czy na forum, zobaczy się. Cześć ! :)
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 To dozobaczenia pojutrze.
Hs^Andro1d Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 To dozobaczenia pojutrze. Może nawet jeszcze jutro :)
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie ma to jak nabijanie postów ;], Udanych urodzin.
Hs^Andro1d Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie ma to jak nabijanie postów ;], Udanych urodzin. To nie jest "nabijanie postów", po prostu informuje, że może mnie w ten dzień nie być. Dzięki :)
Zasłużony Fragowicz Sami:*<3 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie ma to jak nabijanie postów ;], Udanych urodzin. To nie jest "nabijanie postów", po prostu informuje, że może mnie w ten dzień nie być. Dzięki :) Klikasz w Panel użytkownika ---> Edytuj Profil ---> Na dole po prawo masz opcję że Cię nie będzie oraz możesz tam podać powód swojej nieobecności ;].
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi