Hs^Andro1d Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich ! chciałem kupić konto steam od użytkownika forum o nicku: MalaMi dałem mu kod z paysafecard a on nie podał hasła !! PROSZĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ BO CHYBA ŻADEN Z NAS NIE CHCE ZOSTAĆ OSZUKANY.
Paciaciak Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Może nie podałeś mu haseł swoich rodziców do kont w banku i za to.
Hs^Andro1d Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Podałem mu swoje dane, a on nie dał hasła...
MalaMi Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Podal mi kod psc i napisalem muz e sprawdze tylko i dobrze zroblem ! Kod nie istnieje -,-
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Przynajmniej masz nauczkę. Po prostu nie będę ukrywał, że jesteś laikiem w kupowaniu rzeczy przez internet. Sam się wjebałem, bo innego słowa do tej sytuacji nie znalazłem, nie przychodzi mi do głowy - i to aż 2 razy, na szczęście takie osoby szybko nie pożyły. Zwykła gówniarzeria. Dlatego nazwa wątku jest nieadekwatna. Oszustów na naszej sieci nie ma, natomiast nie ukrywany, że mamy dział "giełda". Lecz weryfikowanie rzetelności sprzedającego bądź kupującego nie leży w naszej kompetencji. To kupujący powinien wiedzieć co kupuje i być przygotowany na wszelkie ewentualności. Ty po prostu zostałeś oszukany przez swoją głupotę i będziesz miał nauczkę ala doświadczenie. Informowanie nas to tak samo jakby lekarz postawił Ci złą diagnozę, a Ty byś poszedł do drugiego lekarza i oczekiwał, że coś zrobi w tej sprawie w tym samym szpitalu. Proszę nie wciągać nas w takie sprawy, więc proszę nie obarczać nas.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi