Hs^Andro1d Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hej, czy istnieje takie coś jak Darmowy Counter Strike 1.6 przez Steam ? Nie mogę kupić własnego narazie, ponieważ nie mam pieniędzy. ;/ A od rodziców nie mogę wziąć, bo są spłukani jak ja. ;/ Na steamku mi zależy, ponieważ nie mogę grać na NS, bo wsyzstkie prawie są z wirusami. A ja nie chcę ryzykować. Tylko, żeby ten steam był taki, że jest na serio steam , a nie fejk jakiś :) Żeby jak klikam "TAB" to był napisz "The orange box"... po wpisaniu w konsole "status", żeby było moje Steam ID itp...
Paciaciak Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 24 Kwietnia 2013 nie ma takiej mozliwosci, musisz kupic cd-keya ;]
Hs^Andro1d Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Cholera.... ;/ No super ! Że tak powiem *kurwa*, muszę zrobić przerwę z cs`em ;/ bo na steam nie mam ;/ Omg ;/
Paciaciak Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 24 Kwietnia 2013 pomysl troche. jak byloby takie cos co opisujesz, to valve chuja miala by z tego steam'a
Hs^Andro1d Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Niestety. Ale to się odbija też na mnie. ;/
Sobczak Opublikowano 16 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie istnieje coś takiego ale kupić możesz na allegro lub na stronie steamupowed.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Świat Counter-Strike'a → Counter-Strike 1.6 → Problemy i pytania do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 8 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 8 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi