Laura Palmer Opublikowano 2 Grudnia 2022 Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: GUNGAME Rodzaj kary: ban / mute Powód kary: Wyrzuciło bez powodu Data nadania kary: 2.12.2022, 15:59 około Nick z gry: Laura Palmer Opis zdarzenia: Gram sobie normalnie i ban na zawsze. Nic nie zrobiłam, nawet nie ogarniam żadnych cheatów XD Powód: Wstaw 5 screenów w formacie .TGA! Ludzie, ja nawet nie wiem jak to się robi xD Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Laura Palmer
K3WL4R Opublikowano 2 Grudnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zły dział, https://fragujemy.com/forum/204-screenshoty/ -> masz tutaj tutorial wstawiania screenów
K3WL4R Opublikowano 2 Grudnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi