Skocz do zawartości

Admini?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo, że się wtrącam, ale wydaję mi się, że jest ciut mało adminów na 4funie i coraz mniej graczy... czasami jest tak, że na serwerze gra 3-6 ludzi. Co jest tym spowodowane? Gorzej też jest jak wpadnie ni stąd ni zowąd jakiś "aimer" i zaraz się robi pusto na serwie.

Da radę tę sytuację jakoś poprawić? Gram często i wiem trochę co się dzieje na serwerze ;)

Pozdrawiam,

Hajt ++

Opublikowano

Spadek jest spowodowany tym, że ostatnio nie można było banować na 4fun'ie. Grali sami cziterzy, lecz uwież mi, że teraz będę bardziej dokładny w diagnozowaniu czitów.

Ostrzegam tylko, że często będę wchodził na serwa przez non-steama, więc nie radzę wchodzić odpalony na NASZEGO 4funa, bo banika z dupy dostaniecie. ( do graczy FG )

Wracając do tematu graczy przybędzie, to tylko kwestia czasu.

• Właściciel
Opublikowano

Spadek jest spowodowany tym, że ostatnio nie można było banować na 4fun'ie. Grali sami cziterzy, lecz uwież mi, że teraz będę bardziej dokładny w diagnozowaniu czitów.

To nie jest ten powód.

• Właściciel
Opublikowano

Nie da się dokładnie powiedzieć co i jak. Jednak powód podany przez autora tematu i Ciepola, stanowi 30-40% całej sytuacji.

Opublikowano

Nesty, nie muszę znać powodu dlaczego tak jest, ale fajnie by było żeby wszystko wróciło do normy, czyli od czasu do czasu jakiś admin na serwerze, więcej ludzi i super zabawa, bo to przecież 4fun :)

Można zamknąć, więcej pytań nie mam :D

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności