Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 25 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2011 W kilkanaście minut zrobiłem - oto efekty ;) W dziale Minecraft, ponieważ jest to reklama z Minecrafta.
cartonick Opublikowano 25 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2011 No spoko spoko. Ale i tak byłem pierwszy ;*
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2011 135 wyświetleń, cartonick trzeba coś zrobić zajebiś*** profesjonalnego to będzie niezła reklama
cartonick Opublikowano 26 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2011 135 wyświetleń, cartonick trzeba coś zrobić zajebiś*** profesjonalnego to będzie niezła reklama u ciebie : 147 wyświetleń + 2 łapki w dół u mnie : 34 wyświetleń + 2 łapki w górę xD. Spoko. Coś się wykombinuje :P.
Legendarny Fragowicz powN Opublikowano 26 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2011 W sumie może być, tylko trochę lipne masz te micro ;)
Legendarny Fragowicz Krakers Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2011 u ciebie : 147 wyświetleń + 2 łapki w dół u mnie : 34 wyświetleń + 2 łapki w górę xD. Spoko. Coś się wykombinuje :P. Mam kilku wrogów z jednego z serwerów MC, którzy mają konto na youtube i link do mojego kanału, to oni dają lipne komentarze, łapki w dół itd....
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 26 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Listopada 2011 Dlatego o swoje kanały trzeba dbać, aby nie mieć wrogów.
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 W temacie nikt się nie udziela od długiego czasu. //close
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi