cartonick Opublikowano 25 Listopada 2011 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam. Filmik przedstawia przejście (a raczej przeskoczenie) przeze mnie mapy Deathrun_kolor_v2 w 30 sekund. Gdyby nie fail, i nie udana próba rozpędzenia się po nim, to przeszedłbym szybciej ;p
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2011 A to z DF, tak?
cartonick Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2011 A to z DF, tak? Niestety nie. :< . Wtedy to nie było mowy nawet o nagraniu czegoś frapsem ;/. A o ile pamiętam, to serwer DR stał jeszcze sporo czasu po upadku DF.
Właściciel GET Opublikowano 25 Listopada 2011 Właściciel Opublikowano 25 Listopada 2011 po upadku DF. Jakim upadku? Upadek to może być siad na dupę przy zjeżdżaniu. A co do tego, to na końcu była ta sfera (button) czerwona(y) i dlatego pomyślałem, że DF.
cartonick Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2011 Jakim upadku? Upadek to może być siad na dupę przy zjeżdżaniu. A co do tego, to na końcu była ta sfera (button) czerwona(y) i dlatego pomyślałem, że DF. No wieesz o co mi chodziło :( . Aha :pp
Legendarny Fragowicz KRYSTIAN Opublikowano 25 Listopada 2011 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Listopada 2011 Zwykłe BH, w dodatku AutoBH.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Własna twórczość do Świat Counter-Strike'a → Move / tricki
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 7 Czerwca 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi