Skocz do zawartości

[oddzielony] podanie Wyindywidualizowany Chill 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Widać, że macie ogarnięte rezerwacje nicków na serwerze. Nie wiem mam przedstawić wam inne demko??? Nikomu się nie chce oglądnąć demka :D ?

Co z tego ?? Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka ?

Info?

Opublikowano

A tak w sumie to jest podanie gracza na stanowisko admina, a nie że ty oceniasz adminów i obrażasz gracza że jest odpalony. Złóż na niego skarge w odpowiednim dziale a nie.

Opublikowano

Ale poczekaj co to za serwer, w którym admin rozmawia na ts z graczem i podpowiada??? To powinno być karane a tak na marginesie widać, że żaden z was nie oglądał demka ponieważ gracz wyindywidualizowany jak i admin Paciaciakowa gracie w przeciwnych drużynach i żyjecie w paru sytuacjach. Nie jest to możliwe abyś mu w tak krótkim czasie przekazywał tak dokładne info.. Kumple kumplami ale odpaleńców i oszustów się nie powinno tolerować.

Opublikowano

Masz jakiś problem? To napisz do prezydenta. Na sieci fragujemy z tego co wiem admini nie maja zakazu rozmowy z graczami podczas rozgrywki. Nie potrzebujemy oglądać dem, od tego mamy ss'y.

Opublikowano

Ale poczekaj co to za serwer, w którym admin rozmawia na ts z graczem i podpowiada???

Nie pUUUacz. To dobrze świadczy o serwerze, gdyż administracja potrafi porozmawiać z graczami.

P.S To tylko gra, a ty dramatyzujesz jak nie wiem co . ;p

Opublikowano

Nie dramatyzuje tylko stwierdzam fakty zgłaszam gracza a nikt nie chce tego zobaczyć;) Wiec jaka tutaj jest sprawiedliwość.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pierwsze co to oskarzasz adminow, potem gracza.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności