Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Widać, że macie ogarnięte rezerwacje nicków na serwerze. Nie wiem mam przedstawić wam inne demko??? Nikomu się nie chce oglądnąć demka :D ? Co z tego ?? Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka ? Info?
Paciaciak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A tak w sumie to jest podanie gracza na stanowisko admina, a nie że ty oceniasz adminów i obrażasz gracza że jest odpalony. Złóż na niego skarge w odpowiednim dziale a nie.
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ale poczekaj co to za serwer, w którym admin rozmawia na ts z graczem i podpowiada??? To powinno być karane a tak na marginesie widać, że żaden z was nie oglądał demka ponieważ gracz wyindywidualizowany jak i admin Paciaciakowa gracie w przeciwnych drużynach i żyjecie w paru sytuacjach. Nie jest to możliwe abyś mu w tak krótkim czasie przekazywał tak dokładne info.. Kumple kumplami ale odpaleńców i oszustów się nie powinno tolerować.
Paciaciak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Masz jakiś problem? To napisz do prezydenta. Na sieci fragujemy z tego co wiem admini nie maja zakazu rozmowy z graczami podczas rozgrywki. Nie potrzebujemy oglądać dem, od tego mamy ss'y.
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Haha okey na BL wrzuce to bo to jest śmiech na sali dziekuje za profesjonalizm ;D
Ciepol Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ale poczekaj co to za serwer, w którym admin rozmawia na ts z graczem i podpowiada??? Nie pUUUacz. To dobrze świadczy o serwerze, gdyż administracja potrafi porozmawiać z graczami. P.S To tylko gra, a ty dramatyzujesz jak nie wiem co . ;p
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie dramatyzuje tylko stwierdzam fakty zgłaszam gracza a nikt nie chce tego zobaczyć;) Wiec jaka tutaj jest sprawiedliwość.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pierwsze co to oskarzasz adminow, potem gracza.
Jam4L Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dlatego przepraszam i proszę o oglądnięcia dema. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Co to za spam?
Rekomendowane odpowiedzi