reklamawtu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Gdy wchodze na serwery po załadowaniu wyswietla sie to okno co trzeba nacisną OK a potem wyboru teamu itd. gdy wyświetla się to okno co trzeba nacisnac OK to cały cs sie zacina jak to naprawic Tylko gdy wchodze na Jailbreak to jest normalnie ale go nie lubie i niepisac to graj na nim i wgl tylko jak to naprawic ??? Wiem ze tepy jestem ale tak mnie to już temu co mi pomoże rozwiązac ten problem
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Proponuję pobrać tego cs'a. Jak na razie nikt się na nim nie zawiódł ;] http://www.sendspace.pl/file/93ae858d1db176eae2818a5
reklamawtu Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dobra pobiore i napisze co i jak narazie nie zamykajcie postu ale wcześniej takich problemów nie było
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi