Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nowe IP już działa pomyślnie. Występuje jak na razie przekierowanie, a za kilka dni niespodzianka ;)
Paciaciak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Kwietnia 2013 My lubimy niespodzianki.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 mam nadzieję że ciekawa ta niespodzianka ;)
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Aha, na razie 19 slotów, gdyż mi nie starczyło punktów. Ale wszystko się na dniach poprawi i przybędzie 150 ;)
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Niespodzianką jest 6 miejsce na liście wiaderkowej ;-) Dzięki temu serwer się szybko napełni graczami, bez reklamy nawet serwer był dziś 19/19. Dodatkowo wykupiłem jeszcze 3 sloty, przez co mamy 22 i niedługo obiecany 25 ;-)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2013 i gitara :P Teraz to będzie trzeba siedzieć na serwerze i łapać oszuścików ;P
Właściciel GET Opublikowano 7 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi