Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Hej. Od jakiegoś czasu mam problem z moim laptopem. Problem polega na tym że odinstalowuje mi samoistnie sterownik od dedykowanej karty graficznej. Nie po każdym restarcie ale co 2-3 dni. Muszę od nowa instalować. Dodatkowo nawet jak już jest sterownik to gra potrafi mi się zacinać że muszę wyłączać laptop poprzed długie przytrzymanie przycisku zasilania. Bardzo często blue screen z różnymi kodami błędów. Dodam że miałem windows 11 i pomyślałem że tu jest problem, może jakiś sterownik nie współpracuje. Wróciłem do win10, czysty, wszystkie sterowniki że strony Acer i problem ten sam. Mój sprzęt to: Procesor i5 10300h Grafika RTX 2060 DYSK SSD Miał ktoś może taki problem ? Lub może wie jak go rozwiązać ? Laptop ma rok czasu, więc w ostateczności mogę oddać na gwarancję, ale może to jakaś pierdoła. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Zasłużony Fragowicz MEWHO Opublikowano 2 Września 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Września 2022 Nie cackaj się z sprzętem, bo z tego co czytam to coś hardware'owo nie tak. Jak na gwarancji to wysyłaj.
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 10 Września 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Września 2022 Witam, Sprawa załatwiona?
Rekomendowane odpowiedzi