Skocz do zawartości

[KOSZ] pogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karę
Dd2

Nick w grze pogo

Witam dostałem dziś bana od Nakashi... Stwierdzili że z jakimś drugim adminem podejrzana moja grę.. pytam jakim cudem ??? Gram już tu dawno i nikt mnie jeszcze nie posadził o oszustwa .  Rozumie jakbym codziennie miał staty po 56 :0 mozna coś podejrzewać .. ale bez jaj mając stary czasami 33;18 i Oszukuje dajcie spokoj że śmiesznymi podejrzeńiami bo to się w pale nie mieści... Prawdziwych cziterow gonce a nie osoby które grają normalnie... Nie mam pretensji do nakashiego czy coś... Ale niech ktoś mi poda powód i udowodni że mam coś ... Bez jaj ... Śmieszne wasze jakieś podejrzenia czy coś... Niech mi to udowodnią macie tam swoje jakieś sprawdzanie do tego to sprawdźcie czy mam aima speed hacka itd. Boże... 

Co do screenów mam ponad 300 i szczerze powiedziawszy robię to po raz pierwszy bo nigdy w życiu nikt mnie o coś nie posądzał. I pytałem nakashiego jak to robic bo po prostu się nie orientuje. Co do screenów bo nie mam z tego dnia to jak mam wstawić screeny ?

PyK,

Proszę o stosowanie się do wzoru w dziale.

Opublikowano

Już wiem gdzie są ale tłumaczę że ostatni mam z 16 sierpnia z dziś nie mam

Opublikowano

ja i grigor byliśmy na serwerze, kilka razy według mnie się spaliłeś dlatego poszły screeny (jeszcze o opinie pytałem drugiego admina czy nie jestem przewrażliwiony :D )

• Administrator Główny
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności