zioii Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Chciałbym przeprosić graczy FG którzy grali na serwerze 4fun za moje złe zachowanie, że śmiałem się z was i byłem nie do zniesienia :| Najbardziej przepraszam Kuszka, Paciakową, oraz gracza Fatal!t, że z was się nabijałem. Mam nadzieje że mi wybaczycie. Nie, to nie jest prima aprilisowy żart. Czysty przypadek że piszę w ten dzień, chce zmienić swoje naganne postępowanie. :)) 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2013 I co nam z tych przeprosin? Przeprosiny złożone dlatego, aby przyjąć Cię? Niestety, na szacunek trzeba pracować tygodniami, a ten wątek wcale nie dodał Ci skilla. 2
Właściciel GET Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi