SasuToJa Opublikowano 15 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2022 Grałem normalnie na serwerze po zmianie mapy czekałem na graczy i nagle wyskoczyło mi onko ze zostałem zbanowany za aima przez anti czita xddd aktualnie jak próbuje wejść na serwer pisze ze zostałem zbanowany i ze mam wbic na fragujemy.com nie wiem czemu otrzymałem taka kare skoro nie używam żadnych wspomagaczy zresztą moja gra nawet pokazuje jaki do kitu jestem nick to SasuToJa dobrze dogaduje sie z innymi graczami typu shodi pro100 nawet ich można zapytać ze gram jak nobek i nie widać zebym czegoś używał czasem jakaś akcja wejdzie ale nic pozatym.
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 15 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2022 Cześć, odwołaj się w tym dziale > https://fragujemy.com/forum/648-kary-za-cheaty/ 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 15 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi