Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMA PISZE TUTAJ I WIERZE ŻE KTOŚ SIE ZNAJDZIE I WYTŁUMACZY ;CCCCCC     Mam problem z cs....... jak gram faceita czy to nawet na serwerze z botami mam monent gdzie var skacze na pół sekundy dosłownie do 14/20 a pozniej wraca na 0.02/1.04 coś takiego..... wie ktoś może jak to naprawić próbowałem tipów z ustawieniami neta i nic nie pomaga a net jest dobry i połączenie też przez kabel

Opublikowano

no tak tylko co teraz? wymiana pasty? czy może coś format pomoże>? komputer 8lat w sumie nigdy nie miał formata robionego XD czy moze jest na to jakiś boczny sposób

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zrób tak. Jeśli wcześniej takich problemów nie miewałeś wyczyszczenie kompa przedmuchać go spręzonym powietrzem i paste zmienić. Do tego swiezy windows powinien napewno w pewien sposób pomóc.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jest dmuchane tam regularnie więc imo to nie problem pasta też podobno dobra bo koło 2msc temu była git 

czyli format powinien zadziałąć

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To ram pam pam formacik. :D

"Tylko boże nie do windowsa 11"

• Smutek 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Duże znaczenie mają również nakładki innych programów które działają podczas gry, nawet nakładka Steama (Shift + Tab).

Możesz spróbować wyłączyć wszystko co jest nie potrzebne a działa ci podczas gry. To powinno znacznie pomóc.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Skoro go nie formatowałeś tyle czasu, to proponuję zrobić format (jak wyżej nie wina 11…), druga sprawa, to wymiana pasty, a trzecia wyłączyć nakładkę steama, bo zabiera fpsy :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności