Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kolego to nie koncert życzeń, skoro gdzieś w internecie publicznie udostępniłeś zdjęcie to się nie dziw że ludzie z nimi robią co chcą, po dobrowolnym wrzuceniu swojego wizerunku tracisz z automatu do niego prawa. I jedyną osobą co się pruła byłeś ty XD jakąś dwubiegunka chyba u ciebie wleciała 

Edytowane przez fakir
Opublikowano

To sobie lepiej poczytaj na temat "rozpowszechnianie wizerunku osoby trzeciej bez jej zgody" jest to karalne 😉 

Opublikowano

XD ma to zastosowanie tylko do zdjęcia których nie wrzucałeś do internetu, poczyta sobie lepiej regulamin Facebooka albo Instagrama, nie wiem gdzie to wrzucałeś, a potem się odzywaj bo teraz pokazujesz ignorancję swoją niewiedzą

Opublikowano

Ja juz się wypowiedziałem, nie chce aby ktoś w jakikolwiek sposób upowszechniał moje zdjęcie, kończę tą dyskusje. 

Opublikowano

gdybyś czytał taryfikator kar nie ma tam nic o upomnieniu czy kicku w przypadku wyzywania admina więc ban niby słuszny ale o to się nie będe wykłucał bo nie wiem jakie słowa padły. Co do upubliczniania wizerunku mimo że sam autor zdjęcia wstawi go na swój profil w mediach ty NIE MASZ PRAWA upubliczniać go dalej bez jego zgody i cytując cb @ fakir  już lepiej nic nie pisz bo pokazujesz ignorancje swoją niewiedzą którą zdobyłeś z tiktoków prawnych, regulamin fb nie ma tu nic eo rzeczy w ssach masz punkt prawny o udostępnianiu wizerunku, wątpię że ten kto ma spraya zapłacił za pozowanie i również w to że menel jest popularnycm influ z nawet tysiącem obserwującymi. Screenshot_2022-04-29-11-28-34-402_com.adobe.reader.thumb.jpg.ab06b3c6e3e33f5d824d226ca2fd3279.jpg

Screenshot_2022-04-29-11-19-28-535_com.android.chrome.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Sobie przeczytaj regulamin instagrama czy facebooka - umieszczając zdjęcie na tej platformie tracisz całkowite prawa do niego, czyli też nie masz prawa żądać od kogoś nie używania go, jeśli wrzuciłeś zdjęcia na tą platformę znaczy że to zaakceptowałeś dobrowolnie (i tutaj lepiej najpierw przeczytać regulamin zanim się go zaakceptuje), poza tym powtarzam, niech się o to spina do osoby która miała tego spraya. 

Edytowane przez fakir
.
Opublikowano

Regulamin obiektu nie może wpływać na prawo, w innym przypadku można by ustanowić w nim wszystko, tak jak zezwolenie na kradzież, rękoczyny czy morderstwo bez konsekwencji. To by wgl nie miało sensu i zniszczyło by świat.

Regulamin sklepu: 

Q1.0 Wchodząc do sklepu "Bij i pij" akceptujesz poniższy regulamin

Q1.1 Każdy kto jest w sklepie ma prawo do zabicia osoby obok w zamian za powyższe dostanie darmowe piwo.

No kurwa dobry regulamin i co kto zrobi za zajebanie sąsiada? było w regulaminie że moge

Opublikowano

wrzucając zdjęcia na ig 'podpisujesz umowę' w której jest to zawarte, przeczytaj regulamin, będziesz wiedział co i jak, bo już nie chce mi się tego tłumaczyć 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności