Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich We Fragującej Serwerowni ! ;)
Fajnie by jeszcze było, gdyby ADMINISTRACJA #FFA (Cs1.6)  - NIE BYŁA  TAK ZDEKONSPIROWANA _ (Niczym Nasz Polski Rząd w Postaci Np. ŻYDA MAJĄCEGO WPŁYW NA NASZ WSPÓLNY MAJESTAT DOBROBYTU POLSKIEGO - *Tak, mam teraz na myśli pana Morawieckiego *!!!...
Szczerze i NA PRAWDĘ  Z OGROMNĄ NIECHĘCIĄ TO PISZE, ale zobaczymy jak działa Wasze Forum...
Mianowicie, muszę (chociaż) napisać o BRAKACH W RZETELNYM I RACJONALNYM DOBIERANIU OSÓB ODPOWIADAJĄCYCH ZA KULTURĘ I WSZELAKIEGO TYPU *SPINY*, ŻEBY GRACZE MOGLI CZERPAĆ PRZYJEMNOŚĆ Z GRY A NIE, TAK JAK JA TERAZ NP. SMARUJE JAKIES PIERDOLETY W INTERNTY - MARNUJĄC CZAS, KTÓRY OCZYWIŚCIE WOLAŁBYM POŚWIĘCIĆ KLIKANIU W MYSZKĘ I ZDOBYWANIU FRAGÓW... Ale cóż, taki to już jest Najwidoczniej Los  *~TECHNO_TYPA-TECHNOzTYPA~*.
________________________________________________________________________________________________________
Więc do rzeczy - krótko zwięźle i na Temat~~>> NIE ZGADZAM SIĘ Z ZACHOWANIEM ADMINA "rosieek", WOBEC MOJEJ OSOBY (chodzi tutaj tylko, AŻ o MUTE na MICRO, Oraz wielokrotnym Kickowaniu mnie z serwera, bez JAKIEJKOLWIEK RACJONALNEJ JAK I RZETELNEJ ARGUMENTACJI - Tak tak , wiem , wiem Jak zwykle zostane potraktowany bez Krzty Racji, chociaż mógłbym napisać o Tego Typu Sytuacjach KOLEJNE ROZDZIAŁY WŁASNEJ KSIĄŻKI - ***"((TYLKO, ŻE JA NA POPARCIE KAŻDEJ JEDNEJ SWOJEJ TEZY MAM RZECZYWISTE I RZETELNE ARGUMENTY, KTÓRE OCZYWIŚCIE SĄ NIE DO PODWAŻENIA ))"***
Podam chociaż jeden taki Najsłabszy Argument - Zamiast MUTOWAĆ MOJE MICRO (bo w tle mojego głosu Gra Zawsze Głośno Muzyka) i Wyrzucać mnie kilkukrotnie z Serwera, ponieważ Nie ma Żadnych Szans Na Jakąkolwiek Interwencję w Postaci Polemizacji - to najlepij jest się pozbyć takiego Gracza Wyrzucając go z Serwera [Tymsamym Przyzjąc się do własnej NIEDOJRZAŁOŚCI, w tym przypadku bycia ADMINEM]!~~~>>> BO JAK SIE KUZWA WYZYWAJA NA SERWERZE OD CWELI FRAJEROW PIZD SZMAT CIOT ITD. ITP... (NA MICRO I NA SAYu) TO SZANOWNA ADMINISTRACJA NIC Z TYM DO CHOLERY JASNEJ NIE ROBI I TAKIEGO GRACZA *(WYZYWAJACEGO _ SPINAJACEGO SIE DO INNYCH OSOB...)* TRAKTUJE SIE NICZYM POSŁA (Czyli Tzw. INMUNITET)...
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
MOI DRODZY GRAJCIE Z KULTURĄ I BEZ SPINY - TO SĄ *TYLKO* KARABINY! __c(^ ^ ,)b__
P.S "acha i jeszcze jedno - Bardzo Was Proszę Wyciągnijcie jakiekolwiek Wnioski z tych kilkuset liter - BO ZNAJAC ZYCIE TO TEN POST BEDZIE I TAK W MGNIENIU OKA SPAKOWANY W ŚMIETNIK... Hmm.. ALE TEGO JESZCZE NIE MOGE DO KONCA POWIEDZIEC - ZOBACZYMY - CZAS TO NAJLEPSZY WERYFIKATOR WSZYSTKIEGO I TO DOSLOWNIE WSZYSTKIEGO DO SPODU!!!"
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH CIEPLUTKO I ŻYCZĘ MNÓSTWO ZDRÓWKA, BO TEGO NIE KUPISZ ZA ŻADNE PIENIĄDZE(coś o tym wiem, będąc Osobą Niepełnospraną z 1 gr. Inw...)***"

• Śmiech 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
9 minut temu, TECHNO_MMz napisał:

BO ZNAJAC ZYCIE TO TEN POST BEDZIE I TAK W MGNIENIU OKA SPAKOWANY W ŚMIETNIK... Hmm.. ALE TEGO JESZCZE NIE MOGE DO KONCA POWIEDZIEC - ZOBACZYMY - CZAS TO NAJLEPSZY WERYFIKATOR WSZYSTKIEGO I TO DOSLOWNIE WSZYSTKIEGO DO SPODU!!!"

Oktagon zweryfikuje! A tak poważnie, odwołaj się od bana w odpowiednim dziale > *klik* A jak masz jakieś wątpliwości co do pracy naszej administracji, to zapraszam do działu z skargami ;) Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności