WojtoxiPL Opublikowano 20 Marca 2022 Zawieszony Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Dokładnie dostał bana na 4h a każdy we mnie strzelal ze sie tak ustawilem zombiakiem i pchnelo mnie delikatnie ale to nie tylko z jego winy każdy na serwie do mnie strzelał podkreślam dostał killa zaraz kicka i poprostu zapytał sie administratora słyszałem grzecznie czemu go kiicka dał a on masz coś jeszcze do powiedzenia 0 kultury zjego strony i dał mu bana na 4h Sznowni Własciciele wezcie ogarnijcie tych adminów bo robią co chca pod siebie nie wszyscy ale nie bende tutaj wymieniał nazw adminów w logach macie Pozdrawiam Administracje Fragujemy Pierdolninty jestes kurwa za warninga zjeby Edytowane 20 Marca 2022 przez WojtoxiPL KuToRi, 20 Marca 2022 Twój post nie wnosi nic do tematu!
WojtoxiPL Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Zawieszony Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Kłamać ja do cb nie skakałem wieć nie gadaj głupot raz 2 poka nagranie kolego plus nie możemy linka otworzyć Edytowane 20 Marca 2022 przez WojtoxiPL
Rekomendowane odpowiedzi