Skocz do zawartości

[KOSZ] Propozycja i wasze rozpatrzenie

Czy to dobry pomysł na rozwój serwera.  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy to dobry pomysł na rozwój serwera.

• Tak wprowadźmy pomysł w życie
      14
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co myślicie o rekrutacji na Modów oraz DJ'ów na naszego sieciowego TS'a ?. Lecz będziemy zmuszeni poczekać na Nestiego. Ponieważ sam nie rozkręcę ts'a potrzeba reklamy i slotów. Dopiero wtedy będzie możliwa rekrutacja.

@@Edit: Dodano ankietę

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na razie z tymi wszystkimi decyzjami się wstrzymajmy, ale śmiało piszcie co o tym sądzicie. Temat otwarty do dyskusji.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Maciej o to mi chodziło właśnie. Dokładnych decyzji nie będę podejmował bez wiedzy Nestiego(chociaż dał mi wolną rękę). Po prostu nie lubię robić czegoś bez wiedzy osoby, która mnie na to miejsce wprowadziła

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem za wprowadzeniem.

• Właściciel
Opublikowano

Dziękuję za troskę i takie słowa. Jednak jesteś H@ serwera, dałem Ci wolną rękę. Jeśli użytkownicy się zgadzają i Ty uznasz, że jest to godne uwagi lub do wprowadzenia, nie będę Cię ograniczał do tego. Wybrałem Cię, bo uważałem, że jesteś odpowiednią osobą, a jako odpowiednia osoba (chyba :D) wiesz co robisz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja jedynie się zgodzę jeszcze pod jednym warunkiem, aby nie było tam puszczane jakieś disco-polo. Proszę Was.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja jedynie się zgodzę jeszcze pod jednym warunkiem, aby nie było tam puszczane jakieś disco-polo. Proszę Was.

Disco jest zajebiste :D

Jak najbardziej za

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie jako prezentera radiowego, uwierz działa to już na nerwy. Gdzie nie gram to wszędzie pytanie o "ona tańczy dla mnie", ale żeby nie było to chociaż grane non-stop. To taka uwaga jak coś :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dla mnie jako prezentera radiowego, uwierz działa to już na nerwy. Gdzie nie gram to wszędzie pytanie o "ona tańczy dla mnie", ale żeby nie było to chociaż grane non-stop. To taka uwaga jak coś :)

uwierz mi że nie musi być ciągle to samo, gdyż ciągle nowe piosenki powstają :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Tak jak up. A w poza tematem Nesty musimy omówić bardzo ważną sprawę nad sprawą TS-a

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Spokojnie zgłoszenia będą w całkiem innym wątku, zarówno na Moderatora jak i DJ'a

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ankieta trwała tydzień myślę, że osoby które chciały zagłosowały i wypowiedziały się. Pomysł wprowadzę gdy będę dostępny na swoim komputerze.

Zamykam

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności