Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• BOT
Opublikowano

W dniu 12.02.2022 13:39 użytkownik Sweet_Candy otrzymał ostrzeżenie od Riciooo.

Ostrzeżenie nadane przez post w temacie.

Typ ostrzeżenia: Naruszenie regulaminu działu

Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 12.02.2023 13:39 )

Notatka do użytkownika:

Proszę czytać ze zrozumieniem.

[!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz to w tym temacie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Nie spodziewałabym się, że będę musiała kiedykolwiek odwoływać się od ostrzeżenia tak naprawdę za pierdołę... Zacznę od dowodów jakie posiadam: 

image.png.bd5435ee0c779c2f300055b206d1ab41.png

image.png.126363a7738c9170139762c3fa7c1ef3.png

image.png.e7d01f0d5ff08c30fb499047d11add60.png

Sprawę chciałam wyjaśnić z obecnym wtedy Administratorem @ Riciooo , ale tak się akurat złożyło, że ów osoba straciła funkcję Administratora co nie wyjaśnia tego, że Ricio nawet nie odczytał ode mnie wiadomości na PW, która jego powinna jak najbardziej interesować bo w końcu to on nałożył ostrzeżenie. Szkoda, że ze stratą funkcji jaką tu pełnił nie poinformował o zaistniałej sytuacji pozostałych Administratorów... Sama musiałam się ubiegać o pomoc u jednego z nich. Odnośnie ostrzeżenia nie mam wiele do dodania jedynie tylko to, że pomyliłam się ze słowem w luźnej zabawie (nie było to absolutnie celowe!) i edytując swój post napisałam, że się pomyliłam nie zmieniając słowa bo widziałam, że zabawa poszła dalej, więc nie było sensu wklepywania słowa na pałę. Nie ukrywam, że od samego początku @ Riciooo  miał do mnie jakiś problem. Cała zaistniała sytuacja z ostrzeżeniem była można powiedzieć zemstą za to, że kiedyś upomniałam osoby z Redakcji odnośnie stawiania przecinków. Mam nadzieję, że owe ostrzeżenie zniknie z mojego profilu... 

• ZKKF
Opublikowano

Zważywszy na to, że zauważyłaś swój błąd, przyznałaś się do niego, a wcześniejsze pomyłki zgłaszałaś moderatorom by mogli je poprawić jestem skłonny usunąć ostrzeżenie.

ALE i tutaj wielkie ale, takie wyzwiska wobec innych użytkowników nie będą przeze mnie, ani przez nikogo tutaj na forum tolerowane.  Mam nadzieję, że to była pierwsza i ostatnia sytuacja tego typu. Potraktuj to jako ostrzeżenie na przyszłość, czyli jeżeli takowa sytuacja się powtórzy, to wymiar kary będzie większy.

Odczytaj także proszę messengera na forum.

Pozdrawiam, oreo.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli mogę coś jeszcze dodać to, to, że nie mam nic do ukrycia i szczerze opisałam zaistniałą sytuację :) Wyzwiska? Zbyt mocne określenie bo nie było to wyzwisko, a określenie zachowania danej osoby, ale nie mam zamiaru się kłócić bo jedyne na czym mi zależy w tym momencie to na pozbyciu się tego ostrzeżenia... 

@ oreo.  dzięki za ogarnięcie tematu i za zdjęcie ostrzeżenia :) 

Edytowane przez Sweet_Candy
  • 1 rok później...
  • BOT
Opublikowano

W dniu 22.08.2023 18:38 użytkownik Sweet_Candy otrzymał ostrzeżenie od No tak jak mówię.

Ostrzeżenie nadane przez post w temacie.

Typ ostrzeżenia: Spam

Ilość punktów karnych: 1 ( wygasa 21.08.2024 18:38 )

Notatka do użytkownika:

Twój post nie wnosi nic do tematu i został oznaczony jako spam - staraj się pisać w sposób merytoryczny!

[!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz to w tym temacie!

• 1 rok później...
  • BOT
Opublikowano

W dniu 08.06.2025 15:08 Sweet_Candy otrzymał ostrzeżenie od  Majtol .

Ostrzeżenie nadane na post ( kliknij by sprawdzić ).

Typ ostrzeżenia: Spam

Punkty: 1( wygaśnie 08.06.2026 15:08 )

Notatka do użytkownika:

Twój post nie wnosi nic do tematu i został oznaczony jako spam - staraj się pisać w sposób merytoryczny!

[!] Jeśli nie zgadzasz się z ostrzeżeniem, możesz wnieść sprzeciw w tym temacie w ciągu 7 dni od jego otrzymania!

[!] Jeśli ostrzeżenie zostanie uznane za zasadne lub upłynie termin na złożenie sprzeciwu, możesz Odpracować ostrzeżenie!

• 1 miesiąc temu...
  • BOT
Opublikowano

W dniu 10.07.2025 22:05 Sweet_Candy otrzymał ostrzeżenie od  GET.

Ostrzeżenie nadane na post ( kliknij by sprawdzić ).

Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie

Punkty: 1( nigdy nie wygaśnie )

Notatka do użytkownika:

Celowe nieuzasadnione usuwanie treści podania po jego napisaniu ( kolejny raz ).

[!] Jeśli nie zgadzasz się z ostrzeżeniem, możesz wnieść sprzeciw w tym temacie w ciągu 7 dni od jego otrzymania!

[!] Jeśli ostrzeżenie zostanie uznane za zasadne lub upłynie termin na złożenie sprzeciwu, możesz Odpracować ostrzeżenie!

• BOT
Opublikowano

W dniu 10.07.2025 23:37 Sweet_Candy otrzymał ostrzeżenie od  ravioli.

Ostrzeżenie nadane do profilu.

Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie

Punkty: 1( nigdy nie wygaśnie )
- Zawartość moderowana:Do 11.07.2025 23:37

Notatka do użytkownika:

Nagminne i nieuzasadnione zgłaszanie zawartości/postów/wpisów bez rzeczywistego złamania regulaminu. 

Opublikowano

Chciałabym się odwołać od ostrzeżenia dotyczącego usunięcia podania na moderatora...

Wnikliwie przeanalizowałam regulamin forum i nie ma tam żadnej wzmianki dotyczącej usuwania podań. Nie rozumiem na jakiej podstawie zostało mi nałożone ostrzeżenie? To, że kiedyś tam złożyłam podanie, które usunęłam nie powinno być powodem do nałożenia ostrzeżenia. To było już taki szmat czasu, że każdy by o tym zapomniał - ja wiem, że Wy możecie to sprawdzić, więc Wy o tym wiecie, że coś takiego było - a ja o tym kompletnie zapomniałam. Zostało mi zarzucone, że podjęłam pochopną decyzję pisząc rezygnację... Moja decyzja nie była pochopna, a wręcz przeciwnie przemyślania, pochopna była by w momencie kiedy napisałam podanie, zrezygnowałam z niego i po krótkim czasie znowu napisałabym podanie - wtedy była by to pochopna decyzja. Podanie jest zależne ode mnie, to ja je pisze i to ja powinnam o nim decydować co z nim zrobię czy je zostawię czy usunę. Nigdzie nie ma takiej wzmianki, że nie można usuwać swoich podań - jestem osobą, która często przegląda forum i gdybym o czymś takim wiedziała to nie usuwałabym podania tylko w temacie napisałabym rezygnacje co jest oczywiste. Jeśli było by to zawarte w regulaminie, a ja bym tego nie przestrzegała okej jest podstawa do nałożenia ostrzeżenia, ale tutaj w tym przypadku nie zgadzam się z decyzją nałożenia ostrzeżenia.