RoundUp Opublikowano 27 Stycznia 2022 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Serwer, na którym nadano karę: Zombie mod Rodzaj kary: Kicked Powód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta Data nadania kary: nie pamiętam Nick z gry: RoundUp Opis zdarzenia: Witam. Odrazu zaznaczam, że nie grałem w csa 1.6 jakieś 7 lat (strzalam). Na obce serwery mogę wejść, a na tego "zm" wyskakuje mi powiadomienie "kicked......Wejdź na fraguj i wyjaśnij to". Nie wiem co jest grane. Zaznaczam, że dzisiaj dopiero pobrałem cs'a i dzisiaj próbowałem wbić. Pierwszy raz po tak długiej przerwie. Proszę o ub. Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: Nie umiem nawet włączyć cheatów Edytowane 27 Stycznia 2022 przez RoundUp
Właściciel GET Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 27 Stycznia 2022 Cześć, Dodałem wyjątek do WhiteListy. Jeśli masz zmienne IP, sugeruję zakup dowolnej usługi i wtedy Twoje konto nie będzie sprawdzane: https://sklep.fragujemy.com/?p=fgshop&s=736&u=1151 Pozdrawiam 4
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2022 Odezwij się do mnie na priv.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lutego 2022 Właściciel Opublikowano 4 Lutego 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi