Skocz do zawartości

[ZBANOWANY] Zgłoszenie cheatera - rps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat przenoszę, ponieważ jest to zgłoszenie cheatera, a nie zwykła skarga.

W związku z powyższym proszę o uzupełnienie danych w zgłoszeniu: Steam:ID podejrzanego oraz chociaż najważniejsze czasy akcji z demka świadczące potwierdzające zgłoszenie.

Opublikowano

Hmmm,

moje akcje przez smoke:
- 1:40 (zabilem Ciebie i sie poplakales na sayu) xd

- 6:46

- 9:40 - skan wujka :D zawsze tam wchodzi w CT :)

- 12:30 - był smoke ale przebiegł :D było go widać :c

- 14:40 - jeden dostał bańke - no nie przez smoke, drugi wyrwał okno czystym skanem

- 16:30 - noo przebiegł mi to skanowałem :D

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Administrator Główny
Opublikowano

03:06

03:10

04:41 Widzisz gdzie CT lecą w większej grupie i rzucasz tam hg, kiedy idzie tam jeden CT albo nie ma nikogo masz w to kompletnie wyjebane.

04:51 Czyżbyś się zagalopował i spojrzał na model? Przypomnę tylko, że tam jest ściana jeszcze jedna, ta akcja akurat +/-

06:20 To już jest hitem, czekasz/kontrolujesz CT z hg gdzie go rzucić po czym rzucasz go idealnie pod pozycje @ wujek samo zlo. , a przypomnę tylko, że tam leży parę sg i nie ma możliwości żebyś go widział ani tym bardziej słyszał.

08:34 Tam jest ściana jak coś (dodaje ten czas, gdyż skanujesz ściany tylko wtedy kiedy jest za nią model, kiedy nie ma to odpuszczasz)

09:45 do 09:52 No powiem tak, parodia.

12:40 Tutaj jest ciekawie, nawet przy tylu sg newbie na nsie widziałby te wystająca broń zza drzwi i kawałek modelu, a Ty nie widziałeś tego - nie chciałeś się spalić, bo nie byłeś pewny czy było to widać legitnie? 

14:37 No tutaj to już przeszedłeś samego siebie, fajnie, że czekasz na model który biegnie, ale chyba zapomniałeś, że tam leży z 3/4 sg to na spokojnie.

16:32 To co wyżej tylko, że z hg.

17:08 Kolejna sytuacja, CT przed Tobą strzela na górze na zamkniętym bsie, Ty masz to gdzieś, bo może nie chcesz się spalić, nie jesteś pewny czy było to widać przy wh? W tej samej rundzie przy respie była podobna akcja.

18:28

Ban - klik! - myślę, że doskonale wiesz z jakiej sieci jest ten ban i bardzo intryguję mnie fakt, dlaczego nie napisałeś odwołania wtedy na tej sieci, chociaż szanujmy się, wiadomo dlaczego tego nie zrobiłeś..

Reasumując,

Koło czystych graczy to Ty nawet nie stałeś, nigdy jakoś szczególnej uwagi nie zwracałem na Twoją grę ale to może przez to, że wybitnym graczem to nie byłeś i na górze tabeli FFA to rzadko Ciebie widziałem, natomiast tutaj należą się sporę podziękowania dla @ k3rs , szkoda tylko że żadnej rozpiski nie uświadczyłem od Ciebie, no ale już się poświęciłem i sam to zrobiłem.

Modelujesz większość CT, reagujesz strasznie na modele, którego skanować, w którego rzucić hg, praktycznie w ogóle nie kryjesz się z tym czitowaniem, oczywiście jasnym jest, że sg dla Ciebie nie istnieją w tej grze i tego chyba nie muszę specjalnie podkreślać.

@ wujek samo zlo.  I tutaj spore ale do Ciebie, nie jesteś obiektywny w tej kwestii i darowałbym sobie komentarz który napisałeś, bo doskonale wiem, że @ rps  to Twój ziomek i mało tego, napisałeś, że są to czyste skany i tym podobne, jestem więcej niż pewny że tego dema nie oglądałeś, a to Ciebie stawia w bardzo złym świetle, gdyż Twój ziomek nawet nie próbuje się kryć z tym haxem, a Ty w ciemno piszesz, że jest czysty. Na drugi raz najpierw pomyśl a potem pisz i w takiej "sytuacji" znajomość z podejrzanym idzie totalnie na bok.

ZBANOWANY.

• Serduszko fragowe (+) 3
  • Administrator Główny
Opublikowano

fg_gun.png

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte

Dostarczony dowód był właściwy i pozwolił na pozytywne rozpatrzenie tego zgłoszenia!

- - -

Oszust zostanie jak najszybciej dodany do naszej listy banów.

Życzymy miłej gry na naszej sieci serwerów!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności