Skocz do zawartości

[KOSZ] Odwołanie od cheatów - [Mr0wka]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer, na którym nadano karęMIRAGE #02

Nick z gry: Mr0wka
Data nadania kary: 08/01/2022 o około 18/19:00

Rodzaj stwierdzonego oszustwa: Wallhack  bo patrzałem sie na ticketa i na schody i tam był niby chłop 
Czy przyznajesz się do używania oszustwa : nie

• Karambit w plecy (-) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

1) Grałeś na jakichś innych serwerach FG czy tylko na tym jednym MIRAGE #2? 

2) Czy masz jeszcze jakieś inne konta? Grałeś z tych kont u nas?

3) Możliwe, że masz bana na IP - stąd pytanie.

Opublikowano

1) Grałeś na jakichś innych serwerach FG czy tylko na tym jednym MIRAGE #2? Tylko MIRAGE #2 jestem nowy tam

2) Czy masz jeszcze jakieś inne konta? Grałeś z tych kont u nas? mam konto brata. Nie niegrałem

3) Możliwe, że masz bana na IP - stąd pytanie

Opublikowano

moj brat jest tak zjebany ze niechce podac ale wiem jak sie nazywa. / chad redditor
niestety niechciał sie zalogowac na steama

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
3 minuty temu, Mr0wka napisał:

moj brat jest tak zjebany ze niechce podac ale wiem jak sie nazywa. / chad redditor
niestety niechciał sie zalogowac na steama

Problem w tym, że nic nam to nie mówi. Żeby rozwiązać tę sytuację potrzebujemy linku do konta steam twojego brata.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Owszem. Wystarczy, że zalogujesz się na swoje konto i po prostu wejdziesz na profil brata ze swojego, a potem skopiujesz link do jego profilu i nam go tutaj wkleisz.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobra. Czas na kilka faktów. 

1. Nie masz u nas bana, na żadnym z serwerów, przynajmniej jeśli chodzi o ten nick, bądź SteamID.

2. Nie grałeś u nas pod tym nickiem, na tym koncie, na żadnym mirku, a jedynie na multi arenie. https://rank.fragujemy.com//?page=profiles&search=1&profile=STEAM_1:0:572020871#
3. Masz aktywnego bana na innej sieci pod tym nickiem, a także STEAM_ID -> STEAM_1:0:572020871

4. Wnioskując z powyższych, albo robisz z nas idiotów, albo po prostu coś ukrywasz.

Może czas na otwarte karty?

KAKAOWE OKO SAURONA,

Z tego co widzę, to autor tematu poszedł grać na OM#3, więc temat ląduje w archiwum...

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności