Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Akurat problem z granatem ( palak ) był z nim problem w okresie Hallowen gdzie tekstura się zmieniała na zwykłą. Z tego co mi wiadomo to jest problem z pluginem i nie da się tego naprawić. Wystarczy, że inne granaty działają a jedną małą błahostką nie ma co się przejmować. Miłej gry! :fg_pepe_heart:

Pozdrawiam Bilbo Baggins

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
15 godzin temu, Bilbo Baggins napisał:

Siema

Akurat problem z granatem ( palak ) był z nim problem w okresie Hallowen gdzie tekstura się zmieniała na zwykłą. Z tego co mi wiadomo to jest problem z pluginem i nie da się tego naprawić. Wystarczy, że inne granaty działają a jedną małą błahostką nie ma co się przejmować. Miłej gry! :fg_pepe_heart:

Pozdrawiam Bilbo Baggins

Tekstura broni?? Wydaje mi sie ze  skiny od broni mogą mieć jakiś błąd  lub źle się zgrały

Opublikowano
W dniu 15.12.2021 o 01:17, Raa(PSM) napisał:

Tekstura broni?? Wydaje mi sie ze  skiny od broni mogą mieć jakiś błąd  lub źle się zgrały

Sorki, że teraz odp. No jak rzucam granat to mi broń znika. Nie wiem kto to jest ten Bilbo. Dobra wiem, że nic się nie da zrobić. Temat można zamknąć. 

Miłego weekendu :D 

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności