6𝖂𝕺𝕵6𝕾𝖅𝕬6 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2021 Po rzuceniu palaka tekstura broni znika lub miga
Bilbo Baggins Opublikowano 14 Grudnia 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Siema Akurat problem z granatem ( palak ) był z nim problem w okresie Hallowen gdzie tekstura się zmieniała na zwykłą. Z tego co mi wiadomo to jest problem z pluginem i nie da się tego naprawić. Wystarczy, że inne granaty działają a jedną małą błahostką nie ma co się przejmować. Miłej gry! Pozdrawiam Bilbo Baggins 2
Zasłużony Fragowicz Raa(PSM) Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2021 15 godzin temu, Bilbo Baggins napisał: Siema Akurat problem z granatem ( palak ) był z nim problem w okresie Hallowen gdzie tekstura się zmieniała na zwykłą. Z tego co mi wiadomo to jest problem z pluginem i nie da się tego naprawić. Wystarczy, że inne granaty działają a jedną małą błahostką nie ma co się przejmować. Miłej gry! Pozdrawiam Bilbo Baggins Tekstura broni?? Wydaje mi sie ze skiny od broni mogą mieć jakiś błąd lub źle się zgrały
6𝖂𝕺𝕵6𝕾𝖅𝕬6 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2021 W dniu 15.12.2021 o 01:17, Raa(PSM) napisał: Tekstura broni?? Wydaje mi sie ze skiny od broni mogą mieć jakiś błąd lub źle się zgrały Sorki, że teraz odp. No jak rzucam granat to mi broń znika. Nie wiem kto to jest ten Bilbo. Dobra wiem, że nic się nie da zrobić. Temat można zamknąć. Miłego weekendu
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2022 Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi