Skocz do zawartości

Automatyczny sklep

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Jak wiadomo wczoraj sklep zniknął... ALE ZA TO MAMY LEPSZE INFORMACJE!

Sklep powrócił i jest teraz pod specjalnym adresem, a mianowicie: http://shop.fragujemy.com

W pełni automatyczny sklep, w pełni skonfigurowany dla potrzeb naszych graczy.

Jak wiadomo usługa rezerwacji slotów zniknęła - już jest dostępna.

Niebawem w sprzedaży CD-KEY 1.6, a jeszcze później CS:GO!

Odwiedź już dziś sklep i zamów wybrany produkt.

Pozdrawiamy,

zespół FG

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zajebista sprawa Beniu, brawo.

Opublikowano

Oooooooooo jaka tajemnica. W sumie jak wczoraj mówiłeś, że zainwestowałeś to coś mi świtało, że możesz takie coś zrobić.

Dobra robota. Widać, że sieć rozwija się z dnia na dzień.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witajcie,

Jak wiadomo wczoraj sklep zniknął... ALE ZA TO MAMY LEPSZE INFORMACJE!

Sklep powrócił i jest teraz pod specjalnym adresem, a mianowicie: http://shop.fragujemy.com

W pełni automatyczny sklep, w pełni skonfigurowany dla potrzeb naszych graczy.

Jak wiadomo usługa rezerwacji slotów zniknęła - już jest dostępna.

Niebawem w sprzedaży CD-KEY 1.6, a jeszcze później CS:GO!

Odwiedź już dziś sklep i zamów wybrany produkt.

Pozdrawiamy,

zespół FG

CD-KEY się przyda! :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Świetna sprawa. FG wymiata :).

• Właściciel
Opublikowano

Zmieniłem rodzaje V.I.P-ów. Mianowicie, V.I.P podstawowy zmieniony na V.I.P lekki, 4FUN został wyrzucony z tej oferty.

V.I.P rozszerzony zmienił nazwę na rozbudowany, w nim umieściliśmy ofertę 4FUN (ZM rozszerzony pozostał).

Czy teraz jest według Was lepiej? Opowiadajcie :) Lepsze nazwy, gorsze?

Zapraszam do korzystania z ofert, sprzedaliśmy w ciągu 24h aż 4 V.I.P-y! Dzięki Wam przedłużyliśmy serwer 4FUN do początku maja.

Opublikowano

Zapraszam do korzystania z ofert, sprzedaliśmy w ciągu 24h aż 4 V.I.P-y! Dzięki Wam przedłużyliśmy serwer 4FUN do początku maja.

Czyli jak nie będą gracze kupować VIP'ów serwery popadają?

@topic

No teraz lepiej, ale nie rozumiem dlaczego VIP z 4funa nie może mieć swojej własnej zakładki, a VIP'y z ZM nie mogą być w jednym.

• Właściciel
Opublikowano

Czyli jak nie będą gracze kupować VIP'ów serwery popadają?

Nie, gdyż co mapę wczytuje się user.ini. Gdy 5 osób kupi usługi na 4FUN, to doda się 5 wpisów do user.ini i dopiero serwer wczyta te dane po zmianie mapy, więc nie ma mowy o żadnych niestabilnościach czy przeciążeniach.

No teraz lepiej, ale nie rozumiem dlaczego VIP z 4funa nie może mieć swojej własnej zakładki, a VIP'y z ZM nie mogą być w jednym.

Jest to ograniczenie sklepu. Nie mam pełnego dostępu do sklepu, bo większość kodu (3/4) jest wykonana za pomocą ioncube, a 1/4 html i tylko to, co jest w html mogę edytować.

Aktualizacja będzie jeszcze usług, ceny za pośrednictwem portfela itd. Mało tego, dojdzie kilka ofert przez SMS (dni). Właśnie jestem w trakcie ustawiania cen.

W ciągu 2h sprzedaliśmy kolejnych 4 V.I.Pów! Dziękujemy za tak duże zainteresowanie.

• Właściciel
Opublikowano

Ukończyliśmy prace związane z cennikiem. Osoby, które zakupiły usługi tj. V.I.P, nie ucierpiały. Kwota kupując przez SMS została taka jak była. Zmieniliśmy głównie cennik przelewem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności