Właściciel GET Opublikowano 7 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 7 Marca 2013 Witajcie, Jak wiadomo wczoraj sklep zniknął... ALE ZA TO MAMY LEPSZE INFORMACJE! Sklep powrócił i jest teraz pod specjalnym adresem, a mianowicie: http://shop.fragujemy.com W pełni automatyczny sklep, w pełni skonfigurowany dla potrzeb naszych graczy. Jak wiadomo usługa rezerwacji slotów zniknęła - już jest dostępna. Niebawem w sprzedaży CD-KEY 1.6, a jeszcze później CS:GO! Odwiedź już dziś sklep i zamów wybrany produkt. Pozdrawiamy, zespół FG
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 7 Marca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 Zajebista sprawa Beniu, brawo.
Właściciel GET Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 7 Marca 2013 Na dniach wykonam inną skórkę shopu.
Paciaciak Opublikowano 7 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 7 Marca 2013 Oooooooooo jaka tajemnica. W sumie jak wczoraj mówiłeś, że zainwestowałeś to coś mi świtało, że możesz takie coś zrobić. Dobra robota. Widać, że sieć rozwija się z dnia na dzień.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 8 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2013 Witajcie, Jak wiadomo wczoraj sklep zniknął... ALE ZA TO MAMY LEPSZE INFORMACJE! Sklep powrócił i jest teraz pod specjalnym adresem, a mianowicie: http://shop.fragujemy.com W pełni automatyczny sklep, w pełni skonfigurowany dla potrzeb naszych graczy. Jak wiadomo usługa rezerwacji slotów zniknęła - już jest dostępna. Niebawem w sprzedaży CD-KEY 1.6, a jeszcze później CS:GO! Odwiedź już dziś sklep i zamów wybrany produkt. Pozdrawiamy, zespół FG CD-KEY się przyda! :D
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 8 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2013 Świetna sprawa. FG wymiata :).
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 9 Marca 2013 Zmieniłem rodzaje V.I.P-ów. Mianowicie, V.I.P podstawowy zmieniony na V.I.P lekki, 4FUN został wyrzucony z tej oferty. V.I.P rozszerzony zmienił nazwę na rozbudowany, w nim umieściliśmy ofertę 4FUN (ZM rozszerzony pozostał). Czy teraz jest według Was lepiej? Opowiadajcie :) Lepsze nazwy, gorsze? Zapraszam do korzystania z ofert, sprzedaliśmy w ciągu 24h aż 4 V.I.P-y! Dzięki Wam przedłużyliśmy serwer 4FUN do początku maja.
Paciaciak Opublikowano 9 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Marca 2013 Zapraszam do korzystania z ofert, sprzedaliśmy w ciągu 24h aż 4 V.I.P-y! Dzięki Wam przedłużyliśmy serwer 4FUN do początku maja.Czyli jak nie będą gracze kupować VIP'ów serwery popadają? @topic No teraz lepiej, ale nie rozumiem dlaczego VIP z 4funa nie może mieć swojej własnej zakładki, a VIP'y z ZM nie mogą być w jednym.
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 9 Marca 2013 Czyli jak nie będą gracze kupować VIP'ów serwery popadają? Nie, gdyż co mapę wczytuje się user.ini. Gdy 5 osób kupi usługi na 4FUN, to doda się 5 wpisów do user.ini i dopiero serwer wczyta te dane po zmianie mapy, więc nie ma mowy o żadnych niestabilnościach czy przeciążeniach. No teraz lepiej, ale nie rozumiem dlaczego VIP z 4funa nie może mieć swojej własnej zakładki, a VIP'y z ZM nie mogą być w jednym. Jest to ograniczenie sklepu. Nie mam pełnego dostępu do sklepu, bo większość kodu (3/4) jest wykonana za pomocą ioncube, a 1/4 html i tylko to, co jest w html mogę edytować. Aktualizacja będzie jeszcze usług, ceny za pośrednictwem portfela itd. Mało tego, dojdzie kilka ofert przez SMS (dni). Właśnie jestem w trakcie ustawiania cen.W ciągu 2h sprzedaliśmy kolejnych 4 V.I.Pów! Dziękujemy za tak duże zainteresowanie.
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 10 Marca 2013 Ukończyliśmy prace związane z cennikiem. Osoby, które zakupiły usługi tj. V.I.P, nie ucierpiały. Kwota kupując przez SMS została taka jak była. Zmieniliśmy głównie cennik przelewem.
Rekomendowane odpowiedzi