Właściciel GET Opublikowano 5 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 5 Marca 2013 Witajcie, Dziś wdrożyliśmy nowy system rozdawania banów, mianowicie sreeny. Jest to nasze pierwsze takie podejście, więc prosimy o wyrozumiałość. Wszystko jest w fazie testów. Graczowi robione są zawsze screeny z rozszerzeniem .tga. Aby odwołać się od bana, gracz ma na wstawienie screenów tylko 1.5h! Pamiętajcie, wiele zmian szykuje się w przyszłości :-) Pozdrawiamy, administracja FG
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 5 Marca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2013 Czyli demko już nie będzie potrzebne? ;)
Właściciel GET Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Marca 2013 SSy przecież robisz tylko dla tych, co posiadają WH. Reszta czyli aim, aimbot nie ma potrzeby robienia ssów, jest to irracjonalne, więc dema w dalszym ciągu będą potrzebne. Nawet jeśli zostały zrobione ss'y, gdy będą pewne wątpliwości, to trzeba będzie posiłkować się demem (ale myślę, że to będą rzadkie przypadki). Szczegóły dowiesz się w odpowiednim dziale.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 5 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2013 Czekałem na ten moment. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK.
NairdA. Opublikowano 6 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2013 Hah jako pierwszy miałem ssy robione i je wstawiłem?
Rekomendowane odpowiedzi