GaNdi Opublikowano 17 Listopada 2021 Zawieszony Opublikowano 17 Listopada 2021 Serwer, na którym nadano kare: zoombie mod Rodzaj kary: ban Powód kary: obrażanie, kłótnia z adminem. Data nadania kary: 2-3 miesiące przed wakacjami. Nick z gry: GaNdi Opis zdarzenia: ciężko przypomnieć sobie dokładnie, jednak z mojej strony padło sporo nieodpowiednich słów. Graczem jestem dobrym. Nie afcze. Grałem od samego rana co pobudzalo serwere i nadal tak zamierzam. Mój staż w zombie to grubo ponad 10 lat i doszedłem do wniosku, że życie bez tego nie sensu. Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: tak, przyznaje się i bardzo proszę o kredyt zaufania. Obiecuję wzorowe zachowanie oraz zakup Vipa na rok czasu. Pozdrawiam GaNdi gammer.
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 17 Listopada 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2021 Kope lat. Najpierw się odwołaj od bana na forum a nie zakładasz mk. https://fragujemy.com/profile/8820-gandi/ 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 17 Listopada 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi