Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mam pewną propozycje a mianowicie założenia kanału dj. Jeśli pomysł wejdzie w życie to nastąpi nabór kandydatów.

Opublikowano

A czy widzisz zainteresowanie Team Speak'iem sieci? Nawet na mecz admini vs gracze został znaleziony inny serwer, a nie ten z sieci. :D

Opublikowano

Jak powN ruszy dupę odnośnie TS3 to będzie dobrze. Obecnie to on robi sobie jaja i mnie wkurza.

Dobrze, że Paciaciakowa Ciebie nie wkurza. :D
Opublikowano

Trzeba trochę rozruszać tego ts'a.Reklamy i jakieś zabawy na ts itd.

A z takim kanałem to bardzo dobry pomysł.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak powN ruszy dupę odnośnie TS3 to będzie dobrze. Obecnie to on robi sobie jaja i mnie wkurza.

jeśli tak to chyba troszkę jeszcze poczekamy :/

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jo ten kanał nowy został znaleziony przeze mnie. Chyba wiesz z jakiego powodu. :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Może w końcu rozruszamy tego tsa co na to powiecie ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W tej kwestii co napisałem wyżej nie chodzi mi tylko o kanał DJ. Chodzi mi o to, żeby w ts3 weszło nowe życie, aby nie tylko myśleć o serwerach ale także o możliwej współpracy przez używanie adresu ts fragujemy

• Właściciel
Opublikowano

Czyli rozumiem, że TS3 będzie ogólny, dorobić kanały itd.

Jeśli ktoś zna się na TS3 i chce być menadżerem, zapraszam do kontaktu, dostanie odpowiednie uprawnienia.

Pozdrawiam

• Właściciel
Opublikowano

Bangarang otrzymuje HeadAdmina TS3. Będzie takim menadżerem pilnowania ładu i składu. Jeśli będzie chciał pomysł wdrożyć jakiś, daję mu wolną rękę.

Na razie pozwolę sobie ten wątek zamknąć.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności