Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 3 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2013 Mam pewną propozycje a mianowicie założenia kanału dj. Jeśli pomysł wejdzie w życie to nastąpi nabór kandydatów.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2013 Widać zainteresowanie wątkiem...
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 4 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2013 pown odpowiada za ts'a
Paciaciak Opublikowano 4 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 4 Marca 2013 A czy widzisz zainteresowanie Team Speak'iem sieci? Nawet na mecz admini vs gracze został znaleziony inny serwer, a nie ten z sieci. :D
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2013 a więc do zamknięcia...
Właściciel GET Opublikowano 4 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 4 Marca 2013 Jak powN ruszy dupę odnośnie TS3 to będzie dobrze. Obecnie to on robi sobie jaja i mnie wkurza.
Paciaciak Opublikowano 4 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 4 Marca 2013 Jak powN ruszy dupę odnośnie TS3 to będzie dobrze. Obecnie to on robi sobie jaja i mnie wkurza.Dobrze, że Paciaciakowa Ciebie nie wkurza. :D
lufa Opublikowano 5 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2013 Trzeba trochę rozruszać tego ts'a.Reklamy i jakieś zabawy na ts itd. A z takim kanałem to bardzo dobry pomysł.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2013 Jak powN ruszy dupę odnośnie TS3 to będzie dobrze. Obecnie to on robi sobie jaja i mnie wkurza. jeśli tak to chyba troszkę jeszcze poczekamy :/
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 6 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2013 Jo ten kanał nowy został znaleziony przeze mnie. Chyba wiesz z jakiego powodu. :D
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2013 Może w końcu rozruszamy tego tsa co na to powiecie ?
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 9 Marca 2013 Kanał DJ, ale opisz dokładniej to.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2013 W tej kwestii co napisałem wyżej nie chodzi mi tylko o kanał DJ. Chodzi mi o to, żeby w ts3 weszło nowe życie, aby nie tylko myśleć o serwerach ale także o możliwej współpracy przez używanie adresu ts fragujemy
Właściciel GET Opublikowano 9 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 9 Marca 2013 Czyli rozumiem, że TS3 będzie ogólny, dorobić kanały itd. Jeśli ktoś zna się na TS3 i chce być menadżerem, zapraszam do kontaktu, dostanie odpowiednie uprawnienia. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 10 Marca 2013 Właściciel Opublikowano 10 Marca 2013 Bangarang otrzymuje HeadAdmina TS3. Będzie takim menadżerem pilnowania ładu i składu. Jeśli będzie chciał pomysł wdrożyć jakiś, daję mu wolną rękę. Na razie pozwolę sobie ten wątek zamknąć.
Właściciel GET Opublikowano 6 Października 2015 Właściciel Opublikowano 6 Października 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi