PowiedzJakiNickPasuje Opublikowano 22 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2021 Mam problem z aktywacją vipa kupionego przez blika. Widnieje jako zakupiony natomiast nie jest aktywny, instrukcji raczej żadnej nie widziałem, Podpowie ktoś co dalej mam zrobić ?
Właściciel GET Opublikowano 22 Października 2021 Właściciel Opublikowano 22 Października 2021 Zaczekaj do zmiany mapy. 1
PowiedzJakiNickPasuje Opublikowano 22 Października 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Października 2021 a teraz mam kolejny problem z hasłem gdyż mnie wyrzuciło z serwera pisząc że mam wspisać poprawne hasło albo zmienić nick... Jak to zrobić?
Właściciel GET Opublikowano 22 Października 2021 Właściciel Opublikowano 22 Października 2021 Skorzystaj z naszego poradnika -> https://sklep.fragujemy.com/?p=fgshop&inne=458 1
Właściciel GET Opublikowano 29 Października 2021 Właściciel Opublikowano 29 Października 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi