Adam357 Opublikowano 17 Października 2021 Fragowicz Opublikowano 17 Października 2021 Jeśli nie mam prime w CS go i po meczu mam informacje że jeśli kupię ulepszenie do statusu prime to będę mógł odebrać nagrodę, i moje pytanie brzmi czy jak kupię prima np. Za tydzień to też dostanę tą nagrodę czy już przepadło?
Zasłużony Fragowicz Spongebob Opublikowano 17 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Października 2021 zazwyczaj są to skiny za kilka groszy, więc nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie 1
Zasłużony Fragowicz Flow Opublikowano 18 Października 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2021 A status prime nie jest czasami za darmo ,raczej nie ma to wpływu na odbiór skiną. Włączając status prime grasz rankedy tylko z prime to raczej tylko korzyści
ZKKF oreo. Opublikowano 18 Października 2021 ZKKF Opublikowano 18 Października 2021 41 minut temu, Flow napisał: A status prime nie jest czasami za darmo Już nie jest. A co do pytania, to powinienes dostać, jednak jest to raczej skin warty parę lub paręnaście groszy:/ 1
-=ReKsiO=- Opublikowano 18 Października 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Października 2021 Non-Prime konta bez statusu Prime nie będą dłużej zdobywać punktów doświadczenia, rang i przedmiotów. Zdobycie statusu Prime poprzez granie także nie będzie już możliwe konta bez statusu Prime nie będą mogły brać udziału w meczach rankingowych konta bez statusu Prime nie będą mogły aktywować przedmiotów bonusowych PD i nie będą otrzymywać też medali za służbę
Darkness.#exe Opublikowano 4 Listopada 2021 Zawieszony Opublikowano 4 Listopada 2021 Temat zamykam. Pomoc została udzielona na pytanie. 1
Rekomendowane odpowiedzi