Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 2 Marca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Otóż proponuję wgranie na serwer mapy de_office_rats. Zapewne większość z was ją już zna.. DOWNLOAD Proponuję również usunięcie mapy de_rats_1337 lub ustawienie na niej czegoś takiego jak jest na de_eldorado, że granaty nie mogą wpadać bezpośrednio w parę sekund na respa i wybijać połowę teamu. Taka gra po prostu nie ma sensu i ludzie wychodzą będąc w CT. Słucham waszych opinii.
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 To miała być propozycja na 4Funa, ale w złym dziale przez swą głupotę i ułomność napisałem, no ale dobra xd Temat już zreportowany, przenieście do odpowiedniego działu, albo skasujcie. Napiszę jeszcze raz w odpowiednim.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 2 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Mapa dobra. Zobaczymy co na to reszta... Granie mapy de_rats to koszmar w CT. Te he naprawdę za wcześnie wlatują na resp i wybijają połowę teamu...
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 2 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Fajna mapka. Niech wejdzie :)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 2 Marca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Jak UP - za dodaniem.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 2 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Za dodaniem.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 2 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Marca 2013 Heh najzabawniejsze w tej mapie jest to, że jak polowa teamu TT stoi w wentylu wystarczy 2-3 he i po kłopocie ;D Za
LubiePlacki Opublikowano 5 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2013 Grałem na tej mapce. Jest spoko.
Paciaciak Opublikowano 5 Marca 2013 Zawieszony Opublikowano 5 Marca 2013 Ja z racji, że nie lubię "ratsów" jestem na NIE.
NairdA. Opublikowano 6 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2013 Nie przepadam za mapą i tak jak Paciaciakowa nie lubię grać ratsów. Wiec NIE
chapaj kule Opublikowano 7 Marca 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2013 Może być ;) Jestem na TAK
HaPe. Opublikowano 9 Marca 2013 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2013 Jak najbardziej jestm za dodaniem tej mapki :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Maja 2017 Właściciel Opublikowano 12 Maja 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi