Kuszek Opublikowano 28 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam mam taki problem iż na steamie nie pokazuje mi po wpisaniu komendy /rankstats oraz /top15 nic prócz pustego okienka . ;/ Co zrobić wie ktoś może jak rozwiązać ten problem ? Reinstall csa / steama nic nie pomógł ;/ Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 28 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2013 Z tego co przeczytałem na forach to ten problem jest rzadko spotykany. Piszą tam, że problem się najczęściej sam naprawia. Ja mam to samo, ale się tym nie przejmuje.
Kuszek Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Marca 2013 kurde troche to uciązliwe ;/
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 3 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2013 Kuszek jeżeli problem będzie nadal trwał skontaktuj się ze supportem. Może oni będą mogli w jakiś sposób Tobie pomóc.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 3 Marca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Marca 2013 To wszystko przez te aktualizacje. Poczekaj cierpliwie z jakimś czasem samo się naprawi.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi